Mulčenje grmovja in uporaba mulčerja za mini bager

Mulčenje grmovja je postopek, pri katerem z uporabo ustrezne strojne opreme premladimo travnate površine, ki so zarastle in nam ne omogočajo optimalne uporabe oziroma izkoristka. Pri mulčenju grmovja ne gre le za estetski namen, temveč lahko z uporabo mulčerja za strme terene oblikujemo tudi pašne površine. Ker so na trgu na voljo različni mulčerji, primerni za točno določene namene, moramo pri njihovem nakupu dobro premisliti. Če se bomo lotili mulčenja na zahtevnejših terenih, potrebujemo močnejše in zmogljivejše mulčerje, ki nam bodo delo precej olajšali, za uporabo na domačem travniku oziroma vrtu pa se lahko odločimo tudi za nakup mulčerjev z manjšo močjo. Uporabimo lahko tudi mulčer za mini bager. V podjetju Tisa za mulčenje uporabljamo predvsem gozdne mulčerje, saj se soočamo tudi z močno zaraščenimi površinami.

NUDIMO TUDI STORITVE UREJANJA VRTA >>

Mulčer za mini bager za domačo uporabo

Mulčer za mini bager je pripomoček oziroma eden izmed priključkov, ki ga lahko priključimo na mini bager. Gre za manjši delovni stroj, ki je kompaktno zasnovan, pri delu pa nam zagotavlja vrhunsko učinkovitost. Stroji so povsem stabilni in varni za uporabo, njihovo funkcijo pa lahko izboljšamo s priključitvijo mulčerja za mini bagre. V podjetju Tisa vam nudimo tudi mulčer za traktor, prav tako pa nas lahko poprosite za nasvete ali pomoč pri mulčenju grmovja.

mulčer za bager

Mulčenje grmovja

Mulčenje grmovja in njegov namen

Mulčenje grmovja nam omogoča oblikovanje obdelovalnih ali pašnih površin, saj lahko z odstranitvijo razraslega grmovja, dreves ali vejevja omogočimo primerno kvaliteto tal za različne namene. Mulčenje grmovja izvajamo tudi v podjetju Tisa, zato se lahko v primeru potrebe po mulčenju določene površine obrnete tudi na nas. Na voljo imamo vso potrebno opremo za strokovno in kvalitetno opravljeno delo. Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Nudimo tudi obrezovanje dreves