Zmogljivi rabljeni mulčerji: prihranite pri ceni, ne pri kakovosti

Mulčerji so zmogljivi stroji, s katerim opravljamo frezanje grmovne vegetacije, drevesnih panjev, vejevja, vseh rastlinskih ostankov. Mulčerji so primerni tudi za urejanje zelenih površin, za uporabo na kmetijskih površinah, v vinogradih, sadovnjakih itd. Nakup novega mulčerja je lahko precej draga finančna investicija, zato smo vam v podjetju Tisa d. o. o. pripravili privlačno ponudbo rabljenih mulčerjev po ugodnih cenah. Pri nakupu novega ali rabljenega mulčerja moramo upoštevati težavnost dela, ki ga bomo z mulčerjem opravljali. Rabljeni mulčerji, ki jih boste po ugodni ceni dobili pri nas, so izredno dobro ohranjeni, ustrezno servisirani in zanesljivi. Z nakupom rabljenega mulčerja v podjetju Tisa d. o. o. boste veliko prihranili, veliko pa boste tudi pridobili. Na voljo so različni mulčerji za različne namene dela. Najbolj iskani rabljeni mulčerji so univerzalni mulčerji, s katerimi mulčimo vse rastlinske ostanke. Poleg univerzalnih rabljenih mulčerjev pa lahko pri nas dobite tudi mulčer za traktor, mučker za bager itd. Lahko pa nas pokličete in storitev mulčenja za vas opravimo mi.

MulčerRabljeni mulčerji

Zakaj izbrati rabljeni mulčer v podjetju Tisa d. o. o.?

Rabljeni mulčerji imajo nižjo ceno kakor novi, po kvaliteti pa ne zaostajajo veliko. Vsak rabljeni mulčer v naši ponudbi je pred prodajo strokovno pregledan. Zagotavljamo vam, da so vsi rabljeni mulčerji, vključno z mulčerji za traktor in bager, zanesljivi in kvalitetni, cena pa je več kot ugodna. Če ste v dvomih, kateri mulčer izbrati, nas obiščite ali si na spletni strani oglejte ponudbo rabljenih mulčerjev po ugodni ceni. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri rabljenega mulčerja.

Potrebujete storitev mulčenja ali zanesljiv rabljeni mulčer po ugodni ceni?

V podjetju Tisa d. o. o. opravljamo storitve mulčenja oziroma frezanja grmovne vegetacije, vejevja in drevesnih panjev. Pri svojem delu uporabljamo zanesljive stroje - gozdarske mulčerje, ki svoje delo opravijo popolno. Gozdarske mulčerje uporabljamo tudi za drobljenje manjših kamnov ali skal, za vzpostavitev pašnih ali travniških površin itd. Namen rabe je izredno širok. Če torej razmišljate o nakupu mulčerja, rabljenega ali novega, ali preprosto potrebujete storitev mulčenja, nas obiščite in z veseljem vam bomo pomagali.

UGODNA PONUDBA RABLJENIH MULČERJEV