Podiranje drevja vam izvedejo profesionalci


Podiranje drevjaPodiranje drevja je lahko v določenih okoliščinah zelo zahtevno. Podiranje drevja pa je lahko seveda tudi nevarno. Zato je bolje, da to opravilo prepustite tistim, ki so za takšno delo usposobljeni. Nima smisla, da bi tvegali poškodbo nepremičnine ali celo ogrozili človeško življenje zaradi nestrokovnega sekanja drevja. Pri rezu sadnega drevja sicer ne gre za nevarnost, vendar lahko nestrokovno obrezovanje sadnega drevja povzroči škodo na drevju. Tudi pri obrezovanju okrasnega drevja je potrebno biti previden. Zato je najbolje, da obrezovanje drevja prepustite profesionalcem, saj boste na tak način dosegli, da bodo vaša drevesa uspevala optimalno.

OGLEJTE SI ŠE CENIK PODIRANJA DREVJA


Podiranje drevja je treba opraviti strokovno

Sekanje drevja je toliko bolj nevarno, kolikor višja oziroma debelejša so drevesa. Zato je potrebno podiranje drevja opraviti s strokovnimi rezi, pri katerih se predvideva, v katero smer bo drevo padlo. Padec drevesa lahko preseneti še tako strokovno podkovanega in izkušenega sekača, zato mora biti previdnost vedno na prvem mestu. In prav vedno je treba upoštevati vse možne nevarnosti ter slediti prav vsem varnostnim ukrepom. Naši sekači sekajo strokovno in pred podiranjem drevja ustrezno zavarujejo sebe in okolico.


Rez sadnega drevja mora biti ravno pravšen

Obrezovanje drevjaPri rezu sadnega drevja ne smemo pretiravati. Prav tako pa ne bo sadno drevje uspevalo optimalno, če obrezovanje ne bo zadostno. Obrezovanje drevja mora biti tako ravno pravšno, saj le tako dosežemo optimalno rast rastlin in največji pridelek sadja. Naše osebje opravi rez oziroma obrezovanje sadnega drevja popolno. Zato vam svetujemo, da svoj sadovnjak prepustite nam in poskrbeli bomo, da bodo veje vaših dreves lepo obložene s sadjem.

Še več o obrezovanju sadnih in okrasnih dreves: https://www.vsi.si/tisa/obrezovanje-dreves