Pošlji povpraševanje

Odstranjevanje drevesnih štorov brez uničevanja terena

Odstranjevanje drevesnih štorov je zahtevno opravilo. Mnogi se odstranjevanja drevesnih štorov oz. panjev lotijo z bagrom. Pri tem pride do razkopavanja terena, kar pa pri profesionalni obdelavi z ustrezno izbranim orodjem - frezo - ni potrebno. Za to poskrbimo v ljubljanskem podjetju Tisa, kjer že vrsto let skrbimo za lepo, predvsem pa pravilno urejeno okolje.

S primernim orodjem je odstranjevanje drevesnih panjev možno brez razkopavanja - optimalno pripravite svoj teren

Odstranjevanje drevesnih štorov v podjetju Tisa izvajamo s pomočjo freze ali gozdarskih mulčerjev. Izbira orodja za odstranjevanje drevesnih panjev je odvisna od velikosti oz. debeline ter globine štora in lokacije, na kateri se odstranjevanje drevesnih štorov izvaja. Frezanje štorov je mogoče do globine pol metra, frezamo pa tudi površinske korenine posekanih dreves. Storitev odstranjevanja drevesnih štorov se obračuna glede na zahtevnost frezanja. Če je štorov na eni lokaciji več, pa pripravimo tudi poseben popust. Poiščite nas na spletu in nam pošljite povpraševanje. Za vas bomo v najkrajšem možnem času pripravili ponudbo za uničevanje štorov oziroma frezanje štorov.

frezanje štorov z mulčerjiodstranjevanje drevesnih štorov

Za frezanje štorov na težje dostopnih lokacijah izberite ustreznega izvajalca

V parkih, na vrtovih in v okolicah hiš odstranjujemo drevesne panje do globine 35 centimetrov z manjšo frezo, ki nam omogoča nemoten dostop brez razkopavanja. Storitev je cenovno dostopno in tudi cenejša kot na primer izkop štorov. Pred posegom nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za brezplačni ogled na terenu, naš izkušeni strokovnjak pa vam bo svetoval kaj je potrebno izvesti ter vam posredoval ponudbo. Odstranjevanje drevesnih štorov namreč ni edina storitev, ki jo za vas izvedemo in vam pripravimo optimalen teren. Dogovorimo se lahko tudi za mletje grmovne vegetacije, izravnavo manjših neravnin na terenu ter vzpostavitev pašnih in travniških površin, z ustrezno frezo pa poskrbimo tudi za drobljenje kamnov in manjših skal. Svetovali vam bomo kaj je potrebno izvesti in vam posredovali ponudbo.

VEČ O DROBLJENJU KAMENJA >>>