Kvalitetni drobilci vej oziroma drobilci lesa bodo olajšali vaše delo

V podjetju Tisa d. o. o. se ukvarjamo z različnimi gozdarskimi dejavnostmi, obrezovanjem in sajenjem dreves, frezanjem, prodajo rabljenih strojev, ponujamo pa vam tudi kvalitetno drobljenje vej z zmogljivimi drobilci lesa. V kolikor potrebujete storitev drobljenja vej s kvalitetnim drobilcem lesa ali drobljenje zahtevnejših materialov, nas lahko pokličete in dogovorili se bomo za brezplačen ogled terena. Drobilci vej oziroma lesa pa so vam na voljo tudi za nakup. Oglejte si našo ponudbo rabljenih traktorskih in ostalih drobilcev vej.

Drobilec lesa

Kaj je drobilec vej in za kaj ga uporabljamo?

Drobilec vej je zmogljiv stroj, ki je namenjen drobljenju vej in listja. Glede na namen uporabe lahko izbirate med različnimi drobilci, ki so namenjeni drobljenju manjših ali večjih vej in lesa. Drobilec vej omogoča enostavno upravljanje s strojem, predvsem manjši drobilci vej imajo obojestranske ročaje, ki nam omogočajo lažje premikanje med samim delom. Drobilec vej je izjemno uporaben domači pripomoček, s pomočjo katerega bomo lahko tudi pospešili proces razpadanja materialov v kompostu. Vsekakor je drobilec vej uporaben v primeru, če imate veliko opravka z obrezovanjem dreves, saj lahko nekoristne veje oziroma lesene odpadke preprosto zdrobite. Pri nas so na voljo tudi traktorski drobilci vej, drobilci za biomaso in sekance. Traktorski drobilec vej montiramo na traktor, delo z njim pa je povsem preprosto. Kakovost opravljenega dela je odvisna tudi od naprave, za katero se odločimo. Robustnejši traktorski drobilecvej omogoča drobljenje vej do 15 centimetrov in je popolnoma varen za uporabo.

Drobilec lesa je vsestransko uporaben

Drobilec vej za sekance

Če ste ravnokar končali s sečnjo dreves, je po vsej verjetnosti ostalo veliko odpadnega lesa. Kot dobra rešitev za preprosto odstranitev odpadnega materiala se velikokrat izkaže drobilec lesa. Z njim se enostavno prihrani čas in energijo, saj se tako na hiter način znebite lesa, ki ga ne potrebujete. Drobljenje lesa je tudi okolju bolj prijazna alternativa, kot je, na primer, gorenje lesa. Sekalnik lesa pa varno pretvori velike kose lesa v manjše koščke, ne da bi pri tem prispeval k onesnaževanju okolja.

Drobilec lesa za izdelavo sekancev

Drobilec za les lahko uporabimo tudi za izdelavo sekancev. Takšen drobilec zahteva, da je les suh. Po končanem postopku drobljenja moramo les primerno skladiščiti. Če potrebujete sekance, pa se lahko oglasite tudi v našem podjetju. Lesene sekance z drobilci za les izdelujemo tudi pri nas. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na sedežu podjetja. Našo ponudbo drobilcev vej (traktorskih itd.) pa si lahko ogledate na naši spletni strani.

VEČ O DROBILCU LESA ZA IZDELAVO SEKANCEV