Okrasno drevje in grmovje vam ugodno prodamo in posadimo


Okrasno drevje in grmovje je vsekakor tisto, kar vsakemu vrtu ali dvorišču daje karakter. Okrasno drevje in grmovje so živa bitja, ki se v toku letnih časov spreminjajo in okolici našega doma ali poslovnega prostora vdahnejo življenje. Zato si večina ljudi, ki si ureja dom ali poslovni objekt, zelo težko predstavlja okolico brez okrasnega drevja in grmovja. Okrasno drevje za vrt pa je treba posaditi profesionalno. Zelo neprijetno je, če se nam eno drevo iz okrasnega drevja posuši, saj se poruši celotno estetsko ravnovesje. Zato je prav, da za okrasno drevje poskrbi tisto podjetje, ki se s tovrstnimi deli ukvarja profesionalno oziroma v skladu s stroko. Le tako si bomo zagotovili, da bo okrasno drevje preživelo in nam nudilo estetsko zadovoljstvo.

Okrasno drevje in grmovjeOkrasno drevje in grmovje za vrt


Okrasno drevje in grmovje vam posadijo strokovnjaki


V našem podjetju smo med drugim specializirani tudi za vse postopke v povezavi z okrasnim drevjem in grmovjem. Če je potrebno poskrbimo tudi za podiranje dreves in čiščenje odpadnega lesa s pomočjo drobilca lesa. Dobavili vam bomo okrasno drevje za vrt in vam okrasno drevje posadili. Naša vrlina je, da se posvetimo vsakemu drevesu v okviru okrasnega drevja, ki si ga boste izbrali, in poskrbimo, da pri sajenju ne bo napak. Predlagamo vam, da si ogledate naš cenik okrasnega drevja.

SEKANCI


Okrasno drevje v naši režiji bo uspešnica

Ne le, da je pri nas cenik okrasnega drevja ugoden. Okrasno drevje posadimo kvalitetno in v skladu s stroko. To pomeni, da najprej pripravimo izkopljemo ustrezno jamo in jo pripravimo. Nato okrasno drevje in grmovje oskrbimo tako, da bo na vašem vrtu lahko dobro uspevalo in se razvijalo.http://www.tisa.si/

FREZANJE ŠTOROV