Drobilec lesa in uporaba drobilca vej za traktorje


Drobilec lesaDrobilec lesa je naprava, ki nam omogoča, da večje kose lesa nasekamo in jih pripravimo za nadaljnjo uporabo v različne namene. Drobilec lesa nam torej omogoča proizvajanje tako imenovanih sekancev - gre za kose lesa, ki so običajno veliki do 10 centimetrov, namenjeni pa so ogrevanju. Priljubljeni so postali predvsem v zadnjih nekaj letih, ko je narastlo zanimanje za varčnejše in predvsem bolj ekološke načine ogrevanja. Za izdelavo sekancev torej uporabljamo drobilec lesa in sekalnike. Dandanes so na voljo premični sekalniki in drobilniki vej, ki omogočajo lažji transport, s čemer zmanjšamo stroške in poskrbimo za pozitiven učinek na celotno proizvodnjo. V podjetju Tisa vam nudimo tudi drobilec vej traktorski in drobilnike vej po ugodni ceni.


Drobilec vej - traktorski, z robustno konstrukcijo


Traktorski drobilec vej je naprava, ki jo montiramo na traktor. Kot pove že samo ime, je traktorski drobilec vej namenjen drobljenju vej, delo z njim pa je povsem preprosto. Kakovost opravljenega dela je odvisna tudi od naprave, za katero se odločimo. Robustnejši traktorski drobilec vej omogoča drobljenje vej do 15 centimetrov in je varen za uporabo. Za dodatne informacije lahko poprosite v podjetju Tisa. Pri nas boste našli drobilec vej, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem svetovali o nakupu drobilca.

ODKUP STAREGA LESA


Drobilec lesa in proizvodnja sekancev


drobilniki vejDrobilec lesa z visoko zmogljivostjo za izdelavo sekancev zahteva, da je les suh. Po postopku drobljenja lahko les primerno skladiščimo. Lesne sekance in drobljence s pomočjo drobilca lesa proizvajamo tudi v podjetju Tisa, strankam pa nudimo sekance različnih kakovosti in granulacije. Ukvarjamo se s prodajo rabljene opreme. Če iščete oglase, kot so »drobilec vej prodam«, je naša spletna stran;http://www.tisa.si/mulcerji/ z rabljeno opremo kot nalašč za vas. Drobilec lesa je na voljo po ugodni ceni, za dodatne informacije pa vas vabimo k obisku.