Rabljeni mulčerji za delo v poljedelstvu ali komunali

Podjetje Tisa d.o.o. se od leta 1989 pod vodstvom Milana Šercerja in njegove žene Marjane ukvarja z različnimi gospodarskimi storitvami kot so obrezovanje in sajenje dreves, frezanje grmovja, proizvodnjo in distribucijo toplote in električne energije ter prodajo rabljenih mulčerjev. Mulčerji, tako novi, kot rabljeni služijo za mulčenje rastlinskih ostankov na različnih povšrinah v kmetijstvu, komunalni in infrastrukturi. V podjetju je 40 zaposlenih, kar pomeni da gre za sorazmeroma malo podjetje, ki pa je orientirano v izpolnjevanje želja naših strank. Izbirate lahko med različnimi mulčerji, od mulčerjev za bager, mulčerjev za strme terene, do univerzalnih in travniških rabljenih mulčerjev.

VEČ O TISINIH MULČERJIH ZA STRME TERENE

Rabljeni mulčerji - pestra izbira strojev v podjetju Tisa

Kaj sploh je mulčer? Gre za stroj s katerim opravljamo frezanje grmovne vegetacije, vejevja in drevesnih panjev, skratka mulčenje rastlinskih ostankov, v poljedelstvu in vinogradništvu, pa tudi za čiščenje komunalnih površin. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi rabljenimi mulčerji, odvisno od tega, zakaj stroje potrebujete. Univerzalni rabljeni mulčerji so najbolj iskani, saj mulčijo vse rastlinske ostanke, poljedelski so nekoliko bolj robustni in uporabni za delo na velikih površinah pri večji hitrosti, medtem ko so mulčerji za strme terene primerni predvsem za čiščenje površin z nagibom. V naši ponudbi lahko najdete tudi različne mulčerje za bagre.

Mulčerji rabljeniRabljeni mulčerji

Mulčerji, ki so rabljeni privarčujejo denar, a ne izgubijo na kvaliteti

V zadnjem času je izredno priljubljeno kupovanje mulčerjev, ki so rabljeni. Zakaj rabljeni stroji? Novi stroji so po navadi izjemno dragi, medtem ko so mulčerji, ki so rabljeni, na voljo po ugodni ceni, zato lahko privarčujete kar nekaj denarja. Bojazen, da se s tem odrečete kvaliteti je odveč. Vsak rabljeni mulčer v našem podjetju je strokovno pregledan in pripravljen za takojšnjo uporabo. V kolikor si tudi vi želite rabljeni mulčer nas kontaktirajte in skupaj bomo izbrali primernega za vas.