Sekalnik vejSekalnik vej za hitro in enostavno izdelavo sekancev za kurjavo

Sekalnik vej je stroj, ki posebej prav pride vsem gozdarjem, ki se redno ukvarjajo s sekanjem dreves, pa tudi vsem domačim mojstrom, ki se soočajo s sekanjem velike količine lesa. Sekalnik vej bo pomagal veje razsekati v sekance, ki jih boste nato lahko kurili v vseh kotlih na trda goriva, pa naj bodo to kamini, štedilniki ali centralne peči.

Sekalnik vej je kakovosten in izdelan iz kvalitetnih materialov, ki mu nudijo dolgo življenjsko dobo

V podjetju Tisa d.o.o. vam ponujamo kvaliteten sekalnik vej, ki bo ob sečnji dreves, večjih količin lesa posamezniku zelo olajšal delo spravljanja vej in ostalega lesa, saj bo veje razsekal na sekance, ki jih boste pozimi nato lahko uporabili za kurjavo v različnih pečeh. Sekalnik vej, ki vam ga ponujamo pri nas je kvaliteten in natančno izdelan, sestoji iz kakovostnih materialov, njegova življenjska doba pa je dolga. Cena sekalnika vej za pomoč pri sečnji je ugodna, delo z njim pa bo enostavno.

VEČ O OBREZOVANJU DREVES

Sekanje drevesO ceni sekalnika vej se lahko prepričate tudi po e-pošti ali telefonu

Oglejte si našo spletno stran in se pozanimajte o podrobnostih sekalnika vej za izdelavo sekancev, ki vam ga ponujamo v podjetju Tisa d.o.o. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti, kjer nam lahko zastavite dodatna vprašanja o sekalniku vej, mi pa vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu sekalnika vej. Povprašate nas lahko tudi o ceni sekalnika vej in sečnje, pozanimate pa se lahko tudi o sami izdelavi sekancev, ki vam jo ponujamo pri nas in o drugih storitvah, ki jih v našem podjetju lahko naročite. Izbira je velika, storitve pa so kakovostno in natančno opravljene. Več informacij dobite tukaj: https://www.vsi.si/tisa.