Okrasno drevje za lepoto vašega vrta

Okrasni iglavciOkrasno drevje in okrasne grmovnice potrebujejo stalno nego, če želimo, da bo izgled našega vrta čudovit, kot je bil tedaj, ko nam ga je zasadil vrtnar. Okrasne rastline, kot so okrasni iglavci, okrasni grmi oziroma okrasno drevje zahtevajo pravilno obrezovanje. Slednje pogosto izgleda enostavno, a v resnici lahko v primeru, če dela ne obvladamo, povzročimo veliko škode. Tu pogosto ne gre le za skažen izgled, ampak se lahko zgodi, da okrasne grmovnice in okrasno drevje poškodujemo do te mere, da je okrnjen ali onemogočen njihov nadaljnji razvoj. Takšna drevesa lahko dolga leta životarijo ali pa preprosto odmrejo. Zato je vedno pomembno, da postopke z živimi rastlinami opravljamo kvalitetno in strokovno. Če pa nimamo dovolj znanja oziroma izkušenj je seveda najbolje, da si poiščemo profesionalno pomoč.

Okrasno drevje je občutljivo

Ko na svojem vrtu izvajamo postopke ureditve in vzdrževanja, pogosto pozabljamo, da imamo opravka z živimi bitji. Okrasne rastline, kot so okrasni iglavci, okrasni grmi oziroma okrasna drevesa, so živi organizmi, ki se jim moramo posvetiti skrbno. Zelo hitro se nam primeri, da obrežemo premalo ali preveč, posledica česar je, da rastline ne uspevajo optimalno. In potem seveda ni optimalen niti izgled našega vrta.

NAŠA PONUDBA DREVES IN SADIK

Okrasne grmovnice vam obrežemo na najvišjem nivoju

Ko se v našem podjetju lotimo dela, vedno pazimo, da delamo v skladu s stroko in varno ter tako, da je zadovoljstvo naših naročnikov oziroma strank na najvišjem nivoju. To velja seveda tudi za nego vaših okrasnih grmovnic. Če nam boste zaupali delo, bomo poskrbeli, da bodo vaše rastline vzdrževane in negovane optimalno, kar pomeni, da bo takšna tudi njihova rast, posledica česar bo najboljši možni izgled vašega vrta. Če pa bi želeli na vrt posaditi še več okrasnih rastlin vam nudimo strokovno sajenje okrasnega drevja.

Okrasne rastline

VEČ O SAJENJU OKRASNIH DREVES