Drobljenje in sejanje prepustite profesionalcem


drobljenje kamenjaDrobljenje je postopek, s katerima lahko s pomočjo drobilca lesa in mulčanja kamenja pridemo do kvalitetnih travniških oziroma pašniških površin. Če imate teren, ki je zaraščen z neprijetnim in skoraj neprehodnim grmovjem, ki bi ga radi spremenili v koristnega, je odstranjevanje grmovja z našim drobilcem lesa in frezanje kamenja z našim učinkovitim drobilcem za kamenje najpametnejša odločitev. Izvedli vam bomo drobljenje, tako da bo vaša površina v kratkem lahko postala travnata. Kamenje pa bo odstranjeno s frezanjem. Ko z našim drobilcem lesa izvedemo drobljenje lesnih ostankov, bodo ti sčasoma razpadli. Poleg drobilcev lesa imamo na razpolago tudi stroje za drobljenje gradbenih odpadkov.

VEČ O NAŠIH GOZDARSKIH STORITVAH SI PREBERITE TUKAJ!


Drobljenje in sejanje v gradbeništvu vse bolj moderno


S pomočjo drobljenja in sejanja lahko v gradbeništvu veliko prihranimo. Drobljenje gradbenih odpadkov je namreč lahko najboljša opcija za marsikaterega graditelja. Če ste pred rušenjem starega zidanega objekta in pred gradnjo novega, je drobljenje gradbenih odpadkov za vas morda najbolj ugodna opcija.


Drobljenje gradbenih odpadkov vam omogoči prihranek


drobljenje in sejanjeČe se boste odločili, da vam na licu mesta rušenja izvedemo drobljenje gradbenih odpadkov, se boste s tem zmanjšali stroške odvoza gradbenih odpadkov in zmanjšali stroške deponiranja. Na drugi strani pa boste pridobili zasipni material, s pomočjo katerega boste lahko potem zasipali okolico in se s tem izognili novim stroškom nakupa in transporta novega zasipnega materiala. Več si lahko preberete na naši spletni strani: www.tisa.si!