Prodaja in odkup okroglega lesa (drv)

Nakup oziroma prodaja drv pri podjetju Tisa je ugodno, saj se podjetje ukvarja z različnimi dejavnostmi, med katerimi sta tudi obrezovanje okrasnega in drugega drevja, frezanje grmovne vegetacije in drevesnih panjev z mulčerji ter posek in spravilo lesa v vseh razmerah. Tako v podjetju tisa pridobimo veliko materiala, ki bi se drugje nabiral kot odpadni material. Poleg tega v podjetju že vrsto del tudi odkupujejo in prodajamo okrogli les. Če imate odvečno hlodovino za drva, nas pokličite in potrudili se bomo, da boste za svoj izdelek dobili čim boljšo ceno. Poleg odkupa in prodaje izvajamo tudi sekanje drv.

Frezanje štorov in drevja

Prodaja drv hitro in enostavno

Če potrebujete drva, nas preprosto pokličite in v najkrajšem možnem času vam bomo pripeljali drva. Pri nas dobite kvalitetna drva z visoko kalorično vrednostjo, ki so tudi ustrezno sušena. Vedno se namreč potrudimo, da svojim strankam omogočamo, da za svoj denar dobijo kar največ, kar pomeni najboljše. Seveda pa ste dobrodošli tudi v primeru, če vas zanima odkup lesa oziroma hlodovine (hrast). Z veseljem se bomo dogovorili z vami na nakup na način, ki bo vam najbolj ustrezal. Seveda lahko poskrbimo tudi za odvoz hlodovine za drva. Cenik oziroma ceno za odkup starega lesa lahko pridobite preko e-maila ali po telefonu na številko 01 520 93 80.

Odkup hlodovine Hrasta

V našem podjetju izvajamo celovite storitve, in sicer od mulčenja do obrezovanja dreves in prodaje drv oziroma biomase. Uredim vam lahko tudi sekanje drv, v kolikor tega doma ne morete ali zmorete urediti sami. Vedno se potrudimo, da svoje delo opravimo na najvišjem možnem nivoju. Dosegamo visoke rezultate s kvalitetno mehanizacijo in dobro usposobljenimi sodelavci. Naši mojstri bodo svoje delo opravili varno in kakovostno, zato so naše stranke z našimi storitvami zadovoljne in se redno vračajo.

Lastniki gozdov

V kolikor ste na novo postali lastnik gozda in z njegovo oskrbo nimate izkušenj, vam priporočamo da pred poseki in obrezi dreves pokličete strokovnjake. V kolikor svoj gozd negujete pravilno se vam bo le ta obnavljal in vam bo lahko služil kot dodaten zaslužek vrsto let. Največje napake ki jih nepoznavalci oskrbe gozdov naredijo je da posekajo neprava drevesa za trenuten hiter dohodek. Tako se velikokrat zgodi, da se poseka najbolj zdrava in lepa drevesa, ki v tistem trenutku prinesejo največ dobička. Pozabi pa se, da v takšnem gozdu ostanejo drevesa, ki so poškodovana ali celo bolna. Takšna drevesa lahko vplivajo na celoten gozd oziroma vsaj na bližnjo okolico in podrast. Prepustite oskrbo gozdov strokovnjakom in njim zaupajte svoje želje ter načrte za prihodnjo obdelavo svojega območja.

Posek in obrezovanje drevja


Prav tako se velikokrat pojavi problem pri pravilnem obrezovanju drevja. Pa naj bo to drevje v gozdu, ki ga je poškodoval žled ali veter ali pa več sto let stara drevesa na vašem vrtu. V podjetju Tisa d.o.o. vam bodo s strokovnim znanjem o Arboristiki pomagala pri ohranjanju in negi tudi teh.