Prodaja drv za vaš dober nakup


Odkup hlodovineProdaja drv pri se vam splača, saj vam nudimo ugodne cene. Pri nas je prodaja drv lahko ugodna, ker se ukvarjamo z različnimi dejavnostmi, kot so obrezovanje okrasnega drevja ali mulčenje, pri katerih je pogosto odpadek tudi les. Izvajamo pa tudi odkupom hlodovine (hrast). Če imate za prodajo torej hlodovino za drva, nas pokličite in potrudili se bomo, da boste dobili za hlodovino čim boljšo ceno. Poleg prodaje drv izvajamo tudi sekanje drv.

IZVAJAMO TUDI LETNE GOZDNE POSEKE


Prodaja drv hitro in enostavno

Če potrebujete drva, nas preprosto pokličite in v najkrajšem možnem času vam bomo pripeljali drva. Pri nas dobite kvalitetna drva z visoko kalorično vrednostjo, ki so tudi ustrezno sušena. Vedno se namreč potrudimo, da svojim strankam omogočamo, da za svoj denar dobijo kar največ, kar pomeni najboljše. Seveda pa ste dobrodošli tudi v primeru, če vas zanima odkup lesa oziroma hlodovine (hrast). Z veseljem se bomo dogovorili z vami na nakup na način, kot bo vam najbolj ustrezalo. Seveda lahko poskrbimo tudi za odvoz hlodovine za drva. Naša cena za hlodovino in odkup starega lesa je dobra.


Odkup hlodovine (hrast) je ena od naših dejavnosti

Prodaja lesaV našem podjetju izvajamo celovite storitve, in sicer od mulčenja do obrezovanja dreves in prodaje drv. Tudi sekanje drv vam uredimo, če imate takšno potrebo. Vedno se potrudimo, da svoje delo opravimo na najvišjem možnem nivoju, kar pomeni popolno. Dosegamo najboljše rezultate, kar nam omogočata kvalitetna mehanizacija in dobro usposobljena delovna sila. Naši mojstri bodo svoje delo opravili varno in kakovostno. Zato so naše stranke z našimi storitvami zelo zadovoljne.

CENIK ODKUPA LESA