Pošlji povpraševanje

Obrezovanje dreves - sadnega drevja in okrasnih dreves

Obrezovanje dreves je pomembno opravilo, pri kateri pa je občasno potrebna strokovna pomoč. Kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam  bodo pomagali pri vseh zagatah obrezovanja sadnega drevja kot tudi obrezovanja okrasnih dreves. Naši strokovnjaki so namreč izurjeni za obrezovanje dreves vseh vrst in zahtevnosti.

Obrezovanje dreves izvajamo tudi v najzahtevnejših situacijah, in sicer z vrvno tehniko in avtodvigali. Obrezovanje okrasnih dreves, tudi tistih zavarovanih, tako ne bo nevarno niti za delavca niti za drevo. O kvalitetni izvedbi našega dela pričajo številni projekti iz preteklih let, med njimi tudi vrsta obrezovanj okrasnih dreves, ki so spomeniško zaščitena. Pomagamo pa vam vsekakor lahko tudi pri obrezovanju sadnih dreves na domačem vrtu ali v sadovnjaku.

Z obrezovanjem dreves skrbimo, da drevo ostane zdravo in močno. To navadno opravljamo tik pred začetkom pomladi, ko drevesa najbolj aktivno rastejo. Z obrezovanjem odstranimo odmrle, šibke ali bolne dele rastlin, ki bi onemogočali rast zdravemu delu rastline.