Obrezovanje drevja po ugodni ceni v podjetju Tisa

Tisa d.o.o., je podjetje za opravljanje gozdarskih storitev: obrezovanje drevja in sajenje, frezanje štorov in grmovja, drobljenje lesa, kamna in biomase, ukvarjamo pa se tudi s prodajo rabljenih strojev. Podjetje deluje od leta 1978 naprej in ima 40 zaposlenih ter se uvršča med mala podjetja. Specializirani smo za obrezovanje tako sadnega drevja, kot katerih koli drugih dreves, obenem pa se zavzemamo za pravilno obrezovanje dreves. V kolikor torej potrebujete nekoga za obrezovanje sadnih dreves na vašem vrtu, nas kontaktirajte. Naši strokovnjaki bodo težavo rešili elegantno, obenem pa bo obrezovanje sadnih dreves primerno in ugodno za drevesa sama.

Obrezovanje drevja, sajenje in frezanje

Pri obrezovanju drevja, pa naj gre za obrezovanje sadnega drevja na vašem vrtu ali kateregakoli drugega drevja v parkih je pomembno, da se lotimo pravilnega obrezovanja dreves. V našem podjetju izvajamo obrezovanje drevja v skladu s sodobnimi arborističnimi načeli na dva načina - z vrvno tehniko in avtodvigali. Kombinacija obeh tehnik zagotavlja visoko kvaliteto storitve, ne poškoduje drevesa, uporabnikom pa je na voljo prijazna cena. V kolikor stranke želijo, lahko po končanem obrezovanju sadnega drevja ali katerega drugega odpeljemo veje, odstranimo panj pri sosednjem ali zasadimo novo drevo. Poleg obrezovanja drevja v podjetju izvajamo tudi posek dreves v vseh razmerah, arboristično sanacijo starih in spomeniško zaščitenih dreves, odstranjevanje panjev s frezo ter sajenje dreves.

obrezovanje drevjasadno drevje obrezovanje

Obrezovanje sadnega drevja v vašem vrtu

V kolikor imate probleme z obrezovanjem sadnega drevja na vašem vrtu, nas brez zadržkov pokličite in pomagali vam bomo rešiti vaš problem. Pri obrezovanju sadnega drevja bomo bili do vašega drevja nežni in ga ne bomo poškodovali, obenem pa vas bo prepričala tudi naša cena, saj smo poleg kvalitetnih storitev znani tudi po ugodni ceni obrezovanja drevja. Pokličite nas in se prepričajte. Podjetje Tisa je pravi naslov za obrezovanje starega drevja.

ČE VAS ZANIMA TUDI DROBILEC LESA, KLIKNITE TUKAJ