Pošlji povpraševanje

KOVINSKE KONSTRUKCIJE


Zaradi trpežnosti in dolge življenjske dobe, so kovinske konstrukcije v industriji zelo priljubljene. Kovinske konstrukcije proti rji in koroziji zaščitimo s posebnimi premazi ali jih pocinkamo. Ločimo več vrst kovinskih konstrukcij, med drugim med njih štejemo:

Kovinske konstrukcije so primerne za montažne hale, kovinske nadstreške, športne objekte, konstrukcijske reklamne panoje, izdelavo podkonstrukcij ter za zapiranje oz. pokrivanje objektov s paneli.
Prednost kovinskih konstrukcij je predvsem v njihovi izdelavi, saj so hitro zgrajene in so cenovno zelo ugodne, imajo dolgo življenjsko dobo in so prilagodljive vsem terenom.

jeklena konstrukcija cena

PREVERITE TUDI JEKLENE KONSTRUKCIJE ZA VEČJE OBJEKTE


IZDELAVA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ


Izdelava kovinskih konstrukcij
je zelo priljubljena, saj je njihova postavitev lažja in cenovno ugodnejša od postavitve betonskih konstrukcij. Razlog za to se skriva v boljši nosilnosti kovine. Kovinske konstrukcije se lažje spajajo. Tudi inštalacije se lažje napeljejo. Ob pravilni zaščiti ima konstrukcija dolgo življenjsko dobo, njeno vzdrževanje pa je enostavno in pravzaprav ne zahteva dodatnega dela. Če kdaj želimo konstrukcijo preoblikovati oz. modificirati, imamo za to veliko več možnosti, kot bi jih imeli pri betonski konstrukciji. Ob morebitni razgradnji konstrukcije je kovino možno predelati in jo kasneje znova uporabiti, kar na okolje vpliva blagodejno in ekološko.

kovinske konstrukcijekovinska konstrukcija


Strankam lahko ugodimo z izdelavo vseh vrst kovinskih konstrukcij, od velikih pa do tistih najmanjših. Vse kovinske konstrukcije lahko zaščitimo pred zunanjimi vplivi s pomočjo peskanja, premazov ali cinkanja. Ukvarjamo se z izdelavo jeklenih konstrukcij ter z izdelavo železnih konstrukcij. Ponujamo vam izdelavo kovinskih konstrukcij po vaših željah in načrtih, s svojim znanjem in izkušnjami pa vam bomo pomagali v primeru vprašanj ali dvomov, ki jih je potrebno čimprej rešiti oz. razjasniti.
Odločite se za cenovno ugodno, okolju prijazno ter obstojno konstrukcijo in se z našim strokovnim vodstvom pogovorite o primerni konstrukciji za vas in vaše potrebe. Svetovali vam bomo tudi glede uporabe ostalih materialov.

IZDELAVA JEKLENIH KONSTRUKCIJ

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje