Pošlji povpraševanje

Drobilec za les - ugodno drobljenje v podjetju Tisa

Podjetje Tisa d.o.o. se ukvarja z obrezovanjem in sajenjem dreves, frezanjem, prodajo rabljenih strojev, proizvodnjo in distribucijo toplote ter električne energije, obenem pa nudimo kvalitetno drobljenje lesa z drobilcem za les. Med našimi stroji lahko najdete različne drobilce lesa, ukvarjamo pa se tudi z drobljenjem zahtevnih materialov. Vsi naši drobilci, vključno z drobilcem za biomaso in drobilcem za veje so opremljeni z magnetom za izločanje kovin. V našem podjetju je zaposlenih 40 ljudi, ki skrbijo, da so stvari opravljene hitro in kvalitetno, ker se zavedamo, da bomo le tako lahko zagotovili zadovoljstvo naših strank. V kolikor tudi vi potrebujete drobljenje lesa, so naši drobilci za les idealna rešitev.

ČE VAS ZANIMAJO TUDI MULČERJI, KLIKNITE TUKAJ!

Drobilec za les z eno in dvo stopenjskim drobljenjem

Vsi drobilci za les v našem podjetju nudijo kvalitetno drobljenje, vendar so delci po končanem drobljenu z drobilci lesa različno veliki. Drobilci lesa z enostopenjskim drobljenjem dosežejo povprečno velikost delcev okoli 150 mm, pri dvostopenjskem drobljenju z drobilci za les pa so delci še manjše velikosti, med 50 in 80 mm. Granulacijo ali zrnavost lahko dodatno reguliramo s pomočjo sejanja. Med našimi stroji lahko najdete tudi drobilec za biomaso, ki drobi različne vrste organskih snovi ter tudi drobilec za veje, ki je še posebno priročen, kadar imate odvečne veje in jih želite zdrobiti.

Drobilec za lesDrobilec lesa

Drobilec lesa reši probleme z odvečnim lesom

V podjetju Tisa se zavedamo, da drobilci lesa niso stroji, ki bi jih imeli doma, zato nudimo ugodno drobljenje lesa z drobilci za les. V kolikor imate tudi vi odvečen les, ki bi ga radi zdrobili, nas kontaktirajte in naši drobilci lesa bodo opravili delo namesto vas. V kolikor imate pred tem kakšno vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Prepričani smo, da boste zadovoljni z našim delom. Drobljenje z drobilcem lesa bo kvalitetno in ugodno.