Drobilnik vej (traktorski), drobilci lesa in drobilec za biomaso: kvalitetni drobilci

Drobilnik vej je izredno kakovosten in zmogljiv stroj, ki ga v podjetju Tisa d. o. o. uporabljamo za drobljenje vej in listja na manjše dele. Drobilniki vej so lahko različni, namenjeni pa so drobljenju manjših ali večjih vej. Pri svojem delu uporabljamo profesionalne drobilnike vej, ki nam omogočajo popolno opravljeno delo. Naprave omogočajo enostavno upravljanje, delo pa je opravljeno hitro in zanesljivo. Ločimo med različnimi vrstami in modeli drobilnikov vej. Poleg profesionalnih obstajajo tudi drobilci vej za domačo uporabo. Takšen je traktorski drobilec vej. Ta je navadno precej lahek, kar pomeni, da je enostaven za prenos oziroma potiskanje, je zelo tih in zanesljiv. Drobilec vej, traktorski, je opremljen tudi s posodo, v kateri se zbirajo zdrobljeni veje in listje. V podjetju Tisa d. o. o. vam poleg ostalih storitev ponujamo tudi drobljenje vej z drobilci lesa, imamo pa tudi drobilec za biomaso. Vsi drobilci so kakovostni, zanesljivi in zmogljivi stroji, na katere se lahko stoodstotno zanesemo. Tudi za vas je to zagotovilo, da bomo svoje delo opravili nič manj kot popolno.

DROBLJENJE PANJEV IN VEJ

Traktorski drobilec vej za delo na domačem vrtu

Drobilnik vej je odličen vrtni pripomoček, s pomočjo katerega lahko učinkovito pospešite proces razpadanja materialov v kompostu. Traktorski drobilec vej enostavno montiramo na traktor, delo z njim pa je zelo preprosto. Kakovost opravljenega dela je odvisna tudi od naprave, za katero se odločimo.Robustnejši drobilec vej, traktorski, omogoča drobljenje vej do 15 centimetrov in je popolnoma varen za uporabo. Našo ponudbo drobilcev vej in lesa si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse kontaktne podatke, preko katerih nas lahko kontaktirate, če potrebujete kakovostno storitev drobljenja vej.

Drobilec vej Sekalnik vej in lesa

Drobilci za les, plastiko in ostale odpadke

V podjetju Tisa d. o. o. z različnimi drobilci opravljamo storitve granuliranja lesa, plastike in ostalih vrst odpadkov. Med drugim izvajamo drobljenje in sejanje lesnih ostankov, drobljenje in sejanje lesnih odpadkov, kosovnih odpadkov, komunalnih odpadkov, drobljenje vzmetnic in oblazinjenega pohištva, drobljenje različnih vrst plastike, drobljenje in sejanje štorov. Drobimo lahko tudi najbolj zahtevne materiale, naši drobilci pa so opremljeni z magnetom za izločanje kovin. Z enostopenjskim drobljenjem lahko dosežemo povprečno velikost delcev približno 150 mm, pri dvostopenjskem drobljenju pa približno 50 do 80 mm. Granulacijo pa lahko dodatno reguliramo s pomočjo sejanja.

Drobilniki so kakovostni in zanesljivi stroji

Pri svojem delu uporabljamo naslednje drobilce lesa oziroma drobilnik vej in ostale drobilce:

  • Drobljenje s počasno vrtečim drobilcemHammel 800aliArjes Raptor XL(zmogljivost približno 30 ton na uro).
  • Drobljenje s hitro vrtečim drobilcemArjes NZ700 (zmogljivost približno 25 ton na uro).
  • Drobljenje s hitro vrtečim drobilcem z nihajnimi kladiviJenz AZ35(zmogljivost približno 20 ton na uro).
  • Dvostopenjsko drobljenje s kombinacijo dveh strojev.
  • Sejanje s sitomDoppstadt SM720(zmogljivost približno 30 ton na uro).

Drobilnik vej se odlično obnese tudi za drobljenje palet in ostrešij. Poleg tega pa vam ponujamo kakovostno drobljenje komunalnih odpadkov in izločanje lahke frakcije s sitom. Poskrbeli bomo tudi za drobljenje štorov in ločevanje zemlje od zdrobljenega lesa s sitom.

Drobilnik vej oziroma lesa za izdelavo sekancev

Z drobilnikom vej poskrbimo tudi za izdelavo sekancev. Pri tem je pomembno, da je les suh, po končanem drobljenju pa mora biti les primerno skladiščen. Izdelava oziroma proizvodnja drobljencev poteka v treh korakih: drobljenje s primernim drobilcem za biomaso, drobljenje s sekundarnim drobilcem, sejanje s sitom. Proizvajamo pa tudi sekance za biofiltre. Za več naročnikov smo proizvedli sekance iz drevesnih panjev in sekance točno določenih granulacij za vgradnjo v biološke filtre.Več informacij lahko dobite na naši spletni strani, kjer si lahko v rubriki Rabljeni stroji ogledate tudi našo ponudbo rabljenih drobilcev vej (traktorski in ostali) ter ostalih kakovostnih rabljenih strojev.