Mulčer za mini bager je koristen nastavek


Mulčer za mini bager mulčer za motokultivator, mulčer za bager ali mulčer za traktor so pripravna orodja, s katerimi kvalitetno frezamo panje, drobimo veje ali meljemo travo, ki je ob košnji ni potrebno pobrati, ampak ostane na pokošenem travniku in je uporabna kot gnojilo. Seveda je zelo uporaben tudi mulčer za brežine, kjer je dostop težji in neugoden. Še posebej vsestransko je uporaben mulčer za mini bager. Mulčer za mini bager je zgolj enostaven nastavek, s pomočjo katerega teren kvalitetno obdelate.

gozdarski mulcerji Tisa d.o.o.

PRODAJA SEKANCEV IN DROBLJENCEV


Mulčer za motokultivator je enostaven, a učinkovit


Za tiste manj zahtevne uporabnike je idealen mulčer za motokultivator. Mulčer za motokultivator je kajpak cenejši od mulčerja za mini bager, res pa je, da je njegova zmogljivost in posledično tudi dostopnost manjša. Za manjše površine je ta izvedba mulčerja idealna, saj za relativno nizko ceno dobite uporabno napravo, ki je zmožna raznovrstnega mulčanja.

Preverite našo ponudbo okrasnih rastlin:https://www.vsi.si/tisa/okrasne-rastline


Mulčer za mini bager opravi skoraj vse


Mulčer za mini bager je dovolj zmogljiv, da opravi skoraj vsa dela mulčanja, na drugi strani pa zaradi velike moči in okretnosti mini bagra z njim pridemo skoraj vsepovsod. Seveda pa je cena za mulčer pogosto tista, na podlagi katere se odločamo, ali se nam mulčer izplača kupiti. V primeru rabljenih mulčerjev je odločitev nekoliko lažja, a za veliko uporabnikov tudi ta cena mulčerja za bager, mulčerja za traktor, mulčerja za motokultivator oziroma mulčerja za brežine ni ekonomsko upravičena. V tem primeru vam priporočamo, da za storitev mulčanja najamete specializirano podjetje, kot je naše, ki vam bo storitev mulčanja izvedlo kvalitetno ter po ugodni ceni.

SEČNJA DREVES

Mulcer za brezine Tisa d.o.o.