Okrasna drevesa dodajo poseben naraven čar vašemu domu

Gotovo ste že občudovali okrasna drevesa v japonskih ali angleških vrtovih in si želeli, da bi jih lahko imeli tudi vi! Ton i več nemogoče, saj v podjetju TISA s svojim znanjem in strokovnimi sodelavci s področja arboristike in gozdarstva omogočamo celostno storitev za okrasna drevesa vseh vrst. Dobavljamo sadike za okrasna drevesa in vam pomagamo z nasveti za rast in sajenje. Premagovanje težav je preprosto, ko veste, kako pravilno gojiti okrasno drevo. Za vas si bomo vzeli čas in vam podali vse informacije, ki jih potrebujete za dosego uspeha. Tako se boste naučili, kako se izognete običajnim težavam z okrasnimi drevesi v okolju, tako da jim primerne pogoje za rast in nego.

Pomagamo vam z nasveti in s sadikami za sajenje okrasnih dreves

Sajenje okrasnih dreves zahteva posebno pozornost in znanje. Ni namreč vseeno, v kakšne pogoje boste umestili svoje sadike, zato vam tudi pri sajenju okrasnih dreves dajemo na volje strokovno znanje in izkušnje. Naše podjetje je namreč vzdrževalec in izvedbeni partner za sajenje okrasnih dreves na številnih krajih in za različne priložnosti, med drugim smo jih posadili v mestni občini Ljubljana, kjer jih lahko občudujete poleg Nebotičnika. ravno v mestih je kakovost tal še posebej vprašljiva, zato drevesa v mestih potrebujejo posebno nego. Cvetoča drevesa in grmovnice imajo ponavadi raje bolj kisla tla. Če niste prepričani v pH raven tal, so testni kompleti na voljo v večini trgovin za oskrbo vrtov. Za zagotovitev kislega okolja se lahko zatečete tudi k drugim preprostim ukrepom ter tako omogočimo boljše pogoje za sajenje dreves.

Sajenje okrasnih dreves

Več o sajenju okrasnih dreves

Pri nas najdete najlepša okrasna drevesa iz največje evropske drevesnice

Gotovo je glede vprašanja, katera so najlepša okrasna drevesa, toliko odgovorov, kot je ljudi. Ravno zaradi tega vam zagotavljamo najbolj kakovostne in dolgotrajne sadike vseh vrst. Pomagamo vam pri sajenju in nameščanju sadik. Tudi pravilno gnojenje dodaja vitalne hranilne snovi, ki bodo tudi pomagale vašim drevesom v vseh letnih časih. Ko drevo vzdržuje pravilno količino hranilnih snovi in ​​vode, lahko običajno prenese poletno vročino in celo ohrani svoje zdravje s pomočjo mirovanja, da se prihodnje leto ponovno vrne v cvet. Ustrezno gnojenje skupaj z vzdrževanjem in obrezovanjem lahko resnično omogoči bolj negovana in cvetoča drevesa.

Kako lepa in dolgotrajna so okrasna cvetoča drevesa!

Res je, da okrasna cvetoča drevesa zahtevajo določeno stopnjo znanja in skrbi za pravilno nego. Vendar pa to ne sme biti razlog, da se jim bi odpovedali. V podjetju TISA vam bomo ob ponudbi sadik odgovorili na vaša vprašanja o zdravju drevesa in grmovja. Najboljše zdravje dreves zagotovimo z rednim obrezovanjem. Veliko dreves, zlasti listavcev in grmičevja, je najbolje obrezati pozno pozimi ali zgodaj spomladi, tik pred prekinitvijo mirovanja. Za cvetoča drevesa in grmovnice pa morate vedeti, ali so rože na starih ali novih poganjkih. Najbolje je počakati, da se cvetenje zaključi, preden začnete obrezovanje.

Vse, kar želite vedeti o okrasnih drevesih in grmih, izveste pri naših strokovnjakih

Tudi v Sloveniji so okrasna drevesa in grmi priljubljeni v naših vrtovih. V zadnjem času je vse več izbire in človek je zaradi tega včasih kar izgubljen. Da se ne bi počutili same, smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč z nasveti in predlogi. Naši sodelavci vam bodo vedno radi izdali, kako uspešno gojiti drevo, in dodali nasvete o skrbi za drevesa, da boste lahko uživali v njih čim dlje. Na naši spletni strani najdete več informacij o naših storitvah in kontaktih ter izkušnjah naših sodelavcev. Oglasite se nam po telefonu, elektronski pošti ali osebno, da bomo pregledali vaše želje in možne rešitve. Vsak projekt obravnavamo posamično, zato vam bomo namenili vso potrebno pozornost in pripravili najugodnejšo ponudbo.

Okrasna drevesa in grmi

Več o okrasnih drevesih in grmih