Ureditev vrta in okolice hiše - kvalitetno in ugodno

Vsaka hiša potrebuje za lep zunanji izgled urejeno okolico. V podjetju Tisa vam nudimo ureditev vrta in okolice hiše po ugodni ceni. Smo majhno podjetje s 40-imi zaposlenimi, ki se poleg zunanje ureditve vrta ukvarjamo z obrezovanjem in sajenjem dreves, drobljenjem lesa, čiščenju zaraščenih površin, obenem pa nudimo tudi proizvodnjo in distribucijo toplote in električne energije ter prodajo rabljenih strojev. V kolikor vas zanima ureditev okolice hiše najprej potrebujemo ideje za ureditev vrta. Pri načrtu vedno upoštevamo vaše ideje, naši strokovnjaki pa vam svetujejo in vas vodijo. Za okvirne cene ureditve okolice hiše nas kontaktirajte po telefonu ali emailu.

ZA PONUDBO TISINIH LESENIH PILOTOV KLIKNITE TUKAJ

Ureditev vrta in okolice hiše - od načrta do izvedbe

Ureditev vrta in okolice hiše se začne z dobrim načrtom. V kolikor imate svoje ideje za ureditev vrta jih bomo pri načrtovanju seveda z veseljem upoštevali obenem pa vam bodo naši strokovnjaki pomagali s predlogi, ki bazirajo na dolgoletnih izkušnjah. Druga faza ureditve vrta in okolice hiše je odstranjevanje starih dreves in rastlin ter priprava površine za delo. Vse to naredimo v našem podjetju, tako da vi nimate nobenih skrbi s tem. V tretji fazi ureditve vrta in okolice hiše se začne sajenje dreves in rastlin, trave ter ostala ureditev okolice hiše. V podjetju Tisa vam tako nudimo celovito ureditev okolice hiše po ugodni ceni.

ideje za ureditev vrtaureditev vrta in okolice hiše

Ideje za ureditev vrta - obiščite nas ali nas kontaktirajte

V kolikor si tudi vi želite zunanje ureditve vrta pa ne veste, kaj bi naredili oziroma potrebujete kakšen nasvet ali ideje za ureditev vrta se oglasite v našem podjetju ali nas kontaktirajte preko emaila ali telefona in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami pri arboristiki, obenem pa imamo različne ideje za ureditev vrta in prepričani smo, da bomo našli primerno ureditev tudi za vas. Ureditev vrta in okolice hiše še nikoli ni bila tako enostavna.