Rabljeni mulčerji so optimalna naložba

Rabljeni mulčerji so zanimivi predvsem za tiste, ki bi radi do odličnega mulčerja za travo prišli nekoliko ceneje. Rabljeni mulčerji so prav tako dobri kot novi, pod pogojem da so bili ustrezno servisirani. Še bolje pa je, da kupite rabljene mulčerje, ki so bili v rokah izkušenih profesionalcev, ki so z njimi ravnali skrbno in v skladu z navodili proizvajalca. Vrtni mulčer lahko dobite v najrazličnejših izvedbah. Obstaja denimo kosilnica z mulčerjem ali mulčer za mini bager. Morda pa potrebujete samo kardan za mulčer?

Z mulčenjem do naravnega gnojila za prst

Z mulčenjem do naravnega gnojila za prst

Rezilo pri mulčenju reže že obrezano travo, da nastanejo čim manjši sesekljani koščki. Tako dobimo naravno gnojilo, ki je zelo koristno za prst, v kateri rastejo rastline. Pri tem se drobne rezine trave razgradijo in odložijo pomembna hranila, kot so dušik, kalij in fosfat. S pomočjo mikroorganizmov in črvov pa se ta hranila prenesejo nazaj v tla. S kosilnico za mulčenje bo vaša trata bolj zdrava in produktivna, prihranili pa boste tudi več časa in denarja, saj boste tako zmanjšali delež kemičnih gnojil.

PREPUSTITE OBREZOVANJE DREVES PROFESIONALCEM

Kosilnica z mulčerjem tlom prinaša veliko pozitivnih lastnosti

Z rednim obrezovanjem in predvsem z ohranjanjem primerne dolžine, boste travi pomagali in izboljšali splošni videz trave. Rezilo kosilnice z mulčerjem se od od rezila za zbiranje trave precej razlikuje. Material, ki ostane na tleh pri mulčenju, prepreči tudi rast plevela in ob njegovem razpadanju, povečamo količino hranil v tleh. Obenem pa boste s tem prihranili tudi čas, ki bi ga porabili za praznenje škatle s travo. Oglejte si ponudbo podjetja Tisa za kosilnice z mulčerjem in ostalih strojev, tudi rabljenih.

Z rednim obrezovanjem do lepe trave

Rabljeni mulčerji so dobro ohranjeni

Če se zanimate za nakup rabljenega mulčerja, kosilnico z mulčerjem oziroma manjšega vrtnega mulčerja, vas vabimo, da si ogledate ponudbo naših rabljenih mulčerjev. Naša prednost je v tem, da smo podjetje, ki je za mulčenje specializirano. Pri nas boste za dobro ceno mulčerja dobili napravo, ki je bila redno servisirana, s katero so upravljali usposobljeni delavci, ki so za ta stroj tudi ustrezno skrbeli in ga kajpak tudi pretirano ne obremenjevali. Vabimo vas, da si ogledate našo trenutno ponudbo na naši spletni strani. Če potrebujete le kardan za mulčer, vam predlagamo, da preverite, če imamo morda kakšnega rabljenega na zalogi.

Kardan za mulčer je ključni del stroja

Kardan za mulčer je gredna vez mulčerja, ki v času delovanja dovoljuje spremembo kota med izstopno in vstopno gredjo. Bistveni nosilni element kardana za mulčer je kardanski križ. Kardanska gredna vez odlično prenaša velike momente in je nezahtevna za vzdrževanje.