Rabljeni mulčerji so optimalna naložba

Rabljeni mulčerji so zanimivi predvsem za tiste, ki bi radi do odličnega mulčerja za travo prišli nekoliko ceneje. Rabljeni mulčerji so prav tako dobri kot novi, pod pogojem da so bili ustrezno servisirani. Še bolje pa je, da kupite rabljene mulčerje, ki so bili v rokah izkušenih profesionalcev, ki so z njimi ravnali skrbno in v skladu z navodili proizvajalca. Vrtni mulčer lahko dobite v najrazličnejših izvedbah. Obstaja denimo kosilnica z mulčerjem ali mulčer za mini bager. Morda pa potrebujete samo kardan za mulčer?

PREPUSTITE TUDI OBREZOVANJE DREVES PROFESIONALCEM

Rabljeni mulčerji so dobro ohranjeni

kosilnica z mulčerjemČe vas zanima nakup rabljenega mulčerja, se priporočamo. Morda vam kosilnica z mulčerjem oziroma manjši vrtni mulčer ne ustreza. Morda potrebujete kaj več kot le mulčer za travo. V tem primeru vas vabimo, da si ogledate ponudbo naših rabljenih mulčerjev. Naša prednost je v tem, ker smo podjetje, ki je za mulčanje specializirano. Če pri nas plačate ceno mulčerja, boste tako dobili napravo, ki je bila redno servisirana in s katero so upravljali usposobljeni delavci, ki so za ta stroj tudi ustrezno skrbeli in ga kajpak pretirano ne obremenjevali. Vabimo vas, da si ogledate našo trenutno ponudbo na naši spletni strani. Če potrebujete le kardan za mulčer, vam predlagamo, da preverite, če imamo morda kakšnega rabljenega na zalogi.

PONUJAMO TUDI ODKUP HLODOVINE

Kardan za mulčer je ključni del stroja

Kardan za mulčer je gredna vez mulčerja, ki v času delovanja dovoljuje spremembo kota med izstopno in vstopno gredjo. Bistveni nosilni element kardana za mulčer je kardanski križ. Kardanska gredna vez odlično prenaša velike momente in jo je potrebno le malo vzdrževati.

vrtni mulčer Tisa d.o.o.