Letni gozdni posek je nujen za vse lastnike gozdnih površin

Posek in spravilo lesa

V podjetju Tisa d.o.o. se ukvarjamo z različnimi lesarskimi storitvami, med drugim vam ponujamo tudi gozdarske storitve, v okviru katerih lahko ponudimo sekanje drevja, obrezovanje drevja, izdelavo lesne biomase, kot so sekanci in drobljenci, ki jih uporabniki uporabljajo za kurjavo. Zraven naštetih storitev pa vam v našem podjetju ponujamo tudi letni gozdni posek.


Letni gozdni posek je potrebno skrbno načrtovati

Letni gozdni posek je dejavnost, ki jo opravlja veliko gozdarjev v Sloveniji in je dobro reguliran. Ker je lesna zaloga omejena, mora biti lesni gozdni posek skrbno načrtovan v naprej. S pomočjo letnega gozdnega poseka očistimo gozdna tla in damo mladim rastlinam priložnost za rast in razvoj. Seveda se je potrebno ob letnem gozdnem poseku zavedati, da je dovoljen le posek strokovno izbranih dreves s strani gozdarjev ZGS. S strokovno vodenim letnim gozdnim posekom negujemo in trajnostno usmerjamo rast in rabo gozdov.

Kadar izvajamo letni gozdni posek pa je potrebno paziti tudi na varnost pri sečnji dreves, zato se je pri sekanju potrebno držati vseh pravil sečnje dreves. Tako zagotovimo varnost okoliški infrastrukturi, ki obdaja drevesa, ki smo se jih z letnim gozdnim posekom odločili odstraniti, prav tako pa zagotovimo varnost ekipi gozdarjev, ki letni gozdni posek lesa opravlja.

Letni gozdni posek vam podrobno predstavimo tudi po telefonu ali e-pošti

Letni gozdni posek

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kakovostni storitvi letnega posega gozda, ne spreglejte pa tudi možnosti naročila odvoza in spravljanja posekanega lesa. Cenik letnega poseka gozda je ugoden, storitev pa je izvedena strokovno, kakovostno in predvsem varno. Opravimo tudi kvalitetno obrezovanje drevja, da bo vaša okolica še bolj čudovita.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam nas lahko pokličete po telefonu 031 640 105, ali pa nam vprašanja zastavite po e-pošti: janez.miklavcic@tisa.si, kjer vam bomo z veseljem svetovali in vam povedali več o gozdnem poseku lesa. 

Frezanje zemlje za povečanje obdelovalne površine