Gozdarstvo - gozdarske storitve in gozdarska dela opravimo kvalitetno

Gozdarstvo v podjetju TisaV podjetju Tisa d. o. o. izvajamo kvalitetne gozdarske storitve, kot so posek in spravilo lesa v vseh razmerah, obžagovanje drevja, frezanje grmovne vegetacije, drevesnih panjev in kamenja, pridelava biomase in sekancev za biofilter, prodaja in odkup hlodovine, strojno čiščenje zaraščenih površin, dobava lesenih pilotov različnih dimenzij, sajenje dreves. Gozdarstvo je pomembna veda o upravljanju gozdnih ekosistemov. Gozdovi v Sloveniji pokrivajo kar dve tretjini celotne države in brez sramu lahko rečemo, da je gozd naše največje naravno bogastvo. Namen gozdarstva je zagotavljati pogoje za trajno funkcioniranje gozda in racionalno pridobivanje. Zato se v podjetju Tisa d. o. o. trudimo, da z gozdarstvom oziroma s kvalitetnimi gozdarskimi storitvami omogočimo, da bo gozd v Sloveniji ostal lep in zdrav.

KAKO IZGLEDA PRAVILEN POSEK DREVES?

Gozdarska dela opravimo natančni, hitro in zanesljivo - prepričajte se sami

gozdarske storitve za vse vrste posegov v gozodvihGozdarska dela opravljamo hitro, natančno, zanesljivo in kvalitetno. Vsi naši gozdarski delavci so strokovno usposobljeni za izvajanje gozdarskih storitev, imajo opravljeno NPK in so opremljeni s predpisano zaščitno opremo. Gozdarstvo je v Sloveniji pomembna panoga, saj je les izredno pomembna gospodarska dobrina. Svoje delo gozdarstva in gozdarskih storitev opravljamo ogovorno in z mislijo, da je gozda v Sloveniji največje bogastvo. Pri svojem delu se poslužujemo najrazličnejših strojev in opreme, med drugim tudi gozdarskih mulčerjev in bagrov. Gozdarski mulčerji so specializirani in profesionalni stroji, s katerimi opravljamo gozdarske storitve (mletje vej, lesa, grmov in drobljenje drevesnih panjev). Gozdarski mulčer lahko uporabljamo tudi za druge namene, med drugim pride prav pri obnovi sadovnjakov ali pripravi smučarskih terenov. Gre torej za zmogljiv stroj, ki gozdarske in druge storitve opravi kakovostno. V podjetju Tisa d. o. o. imamo kar štiri gozdarske mulčerje za opravljanje gozdarskih storitev.

Preberite več o poseku dreves

Brezplačen pregled terena in dogovor o izvedbi gozdarskih del oziroma storitev

Če potrebujete kvalitetne in strokovno izvedene gozdarske storitve v Sloveniji, potem nas pokličite. Opravili bomo brezplačen pregled na terenu. Svetovali vam bomo, kaj je potrebno izvesti in se dogovorili za ponudbo. Gozdarstvo je naša temeljna naloga, zato so naše storitve zaupanje vredne.