Sajenje okrasnih dreves izvajamo celovito


Sajenje okrasnih dreves je za marsikoga enostaven postopek. Kupite majhno sadiko, izkopljete luknjo in drevo posadite. Seveda pa je tudi pri tovrstnem sajenju okrasnih dreves treba slediti ustreznim postopkom, da vam bo drevo lepo uspevalo in raslo. Sajenje okrasnih dreves pa je seveda bistveno bolj zapleteno, če gre za sajenje večjih dreves oziroma za sajenje gozdnih dreves. Za sajenje večjih dreves oziroma sajenje gozdnih dreves je treba imeti ustrezno mehanizacijo, znanje in izkušnje. Poleg tega je potrebno tudi izpeljati vse potrebne postopke, da bi takšno drevo uspevalo, torej da se ne bi posušilo ali pa da ga ne bi podrl močnejši veter ali sneg.

VEČ O NAŠI ARBORISTIKI SI PREBERITE TUKAJ!


Sajenje gozdnih dreves prepustite strokovnjakom


Naše podjetje je specializirano za sajenje okrasnih dreves in še posebej za sajenje večjih dreves. Dolga leta izkušenj, znanje in ustrezna mehanizacija so jamstvo, da bo sajenje okrasnih dreves in sajenje gozdnih dreves v naši režiji uspešno. Najemajo nas za projekte, ki so najbolj markantni oziroma izpostavljeni, ker smo strokovnjaki in svoje storitve nudimo zelo ugodno. Pri nas lahko tudi ugodno dobite sadike okrasnih dreves in sadike dreves za parke. Izvajamo pa tudi številne druge dejavnosti, kot so denimo pravilen posek dreves in drobljenje gradbenih odpadkov. Predvsem slednje je zelo pripravno za novograditelje, ki izvajajo nadomestno gradnjo z rušenjem, saj bodo tako prihranili pri zasipnem materialu.

sajenje okrasnih drevessajenje gozdnih dreves


Sajenje okrasnih dreves za takojšen učinek


Če se odločite za sajenje gozdnih dreves oziroma sajenje večjih dreves, boste imeli na svojem vrtu oziroma dvorišču takojšen učinek drevoreda, kot ga omogoča sajenje večjih dreves. Glavni čar odločitve za posaditev večjih sadik okrasnih dreves oziroma sadik dreves za parke je v tem, da boste že čez noč imeli rezultat, ki bi ga sicer morali čakati dolga leta ali celo desetletja. Ljubitelji vegetacije se zato odločajo za storitve našega podjetja, ki vam pričara učinek parka takoj. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.tisa.si!