Pošlji povpraševanje

Kam po pohištvo za vse potrebe

Minili so časi, ko smo po pohištvo hodili v pohištvene salone. Čeprav sprehajanje po trgovinah in sejmih še danes lahko predstavlja zanimiv hobi, je spletna prodaja pohištva tako na široko odprla vrata različnih možnosti, da enostavno ni več smiselno ne preveriti, kaj vse je na voljo, ko iščemo nove kose pohištva za, na primer kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kuhinjo ali kopalnico. Med zanesljivimi dobavitelji je tudi topohistvo.si, kjer boste našli vse za udoben in lep dom.

dnevna soba Topohištvo

spalnica Malorca

Varno nakupovanje na spletu

Prodaja pohištva prek spleta ima tudi potencialne negativne strani, ki pa jih ToPohištvo in drugi spletni ponudniki uspešno zaobidejo z varovalkami, kot so možnost reklamacije v primeru neustreznega izdelka oziroma možnost vračila, če se po nakupu izkaže, da izdelek ni takšen, kot smo si želeli ali predstavljali. Poskrbijo tudi za varno spletno plačevanje in svetovanje.

Dodaten plus - možnost ogleda in prevzema

Slovenija je res majhna, kar je pogosto prednost - kljub večinski prodaji na spletu si lahko program ToPohištva ogledate v živo v njihovih poslovalnicah, kjer lahko tudi prevzamete kupljeno pohištvo. Tako je pot od brskanja med različnimi možnostmi na spletu, kombiniranja, izbora, plačila, prevzema in končnega uživanja v novi dnevni sobi ali kuhinji kar najkrajša in najugodnejša.

kopalnisko pohistvo

kuhinja pohištvo

Izdelki

Pokaži vse >
Sedežna garnitura
Sedežna garnitura

Sedežna garnitura je del vsake moderne dnevne sobe. Seveda pa lahko sedežno garnituro postavimo tudi...

Več

Pošlji povpraševanje