Z mulčerjem lahko zagotovimo optimalne pogoje za rast rastlin


Vrtni mulčerMulčerji so stroji, ki služijo različnim namenom predvsem v vrtnarstvu in gozdarstvu, pa tudi kmetijstvu. S pomočjo mulčerja lahko tla ohranimo vlažna in s tem hkrati zagotovimo tudi optimalno temperaturo za rast rastlin, ki jih posadimo na določenem območju. Poleg tega pa z mulčerjem poskrbimo tudi za odstranitev plevela, hkrati pa zemlji zagotovimo veliko hranilnih snovi, ki jih rastline, posajene v njej, potrebujejo za svojo rast.

NUDIMO TUDI POSEK DREVES


Pred izbiro mulčerja moramo razmisliti o konfiguraciji terena

Preden se lotimo mulčenja, je izjemnega pomena, da izberemo pravi mulčer, ki nam bo zagotovil kakovostno opravljanje dela. Pri izbiri se moramo seveda najprej osredotočiti na namen mulčenja, zraven tega pa ne smemo pozabiti na naravo terena, ki se mu mora mulčer dobro prilagajati.

Mulčerji se uporabljajo predvsem v vrtnarstvu in gozdarstvu

MulčerPostopek mulčenja z mulčerjem je še posebej uporaben v vrtnarski panogi, kjer je kakovost zemlje in pogoji za rast rastlin ključnega pomena. Seveda pa pomena mulčenja ne moremo zanemariti niti v gozdarstvu, kjer sicer potrebujemo večje in robustnejše mulčerje, ki se dobro prilagajajo zahtevnemu gozdnatemu terenu. V podjetju Tisa d.o.o. se lahko pohvalimo s kvalitetnimi mulčerji, ki nam zagotavljajo kakovostno in natančno opravljanje storitve. Premoremo vrtni mulčer ter gozdarski mulčer, pa tudi mulčer za brežine in mulčer za strme terene. S pestro izbiro kakovostnih strojev bomo ponujeno storitev opravili kakovostno in natančno.

V primeru dodatnih vprašanj o mulčerjih nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti
Vas zanima več o mulčerjih in o storitvi, ki vam jo ponujamo? Kontaktirajte nas na telefonsko številko 031 714 882 ali po e-pošti ales.samec@tisa.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam o mulčerjih in mulčenju še zastavljajo in vam tako pomagali pri izbiri storitve.

Pri nas lahko opravite tudi nakup rabljenega mulčerja. Ponudbo si lahko ogledate tukaj: https://www.vsi.si/tisa/mulcerji-rabljeni