Cena mulčerja je pri nas zelo ugodna

Cena mulčerja, ki jo plačate, se vam morda ne bo obrestovala, v primeru, da mulčer za strme terene pogosto ne uporabljate. V tem primeru se vam izplača, da storitev s samohodnim mulčerjem naročite raje pri nas. Cena naše storitve bo seveda občutno nižja, kot bi bila, če bi plačali ceno mulčerja. Prav tako ne boste imeli nobenih stroškov s servisom. Spotoma lahko pripeljemo še drobilec za veje in počistimo vašo poseko ali pa očistimo površine z drobilcem kamenja.

Ugodna cena mulčerja

PONUJAMO VAM TUDI ODKUP LESA

Optimalna rešitev je najem podjetja, ki se ukvarja z mulčenjem

Ne glede na to, ali razmišljate o samohodnem mulčerju ali traktorskem mulčerju, se vam cena, ki jo boste za to plačali, nujno ne bo izplačala. Če bi ga uporabljali res veliko, bi se vam cena traktorskega mulčerja seveda bogato obrestovala. Če pa mulčer za strme terene ne uporabljate tako pogosto, je bolje, da naročite storitev podjetja, ki se s tovrstnimi storitvami ukvarja profesionalno. V našem podjetju svoje storitve opravljamo na visokem strokovnem nivoju, tako da so naše stranke z opravljenim delom zelo zadovoljne. 

Mulčer za bager ali traktor

Cena mulčerja je zelo ugodna, če kupujete rabljeno

Morda se vam ne izplača plačati cene novega traktorskega mulčerja. Lahko pa se vam izplača kupiti rabljen mulčer, katerega cena je nižja. Pri nas imamo pogosto na razpolago rabljene mulčerje. Vabimo vas, da si ogledate našo trenutno ponudbo na naši spletni strani. Morda boste našli kaj, kar bo za vas močno uporabno in cenovno ugodno.