Mulčerji za ustrezno pripravo tal - mulčer za motokultivator, gozdarski mulčer ...

Mulčerji so zmogljivi stroji, ki jih v podjetju Tisa d. o. o. uporabljamo za pripravo tal za nadaljnjo obdelavo. Z njimi lahko po podiranju dreves frezamo panje, meljemo travo ali pa drobimo veje. Gre za izredno kakovostne in zanesljive stroje, ki nam prihranijo čas z zamudnim pobiranjem in odstranjevanjem ostankov rastlin, ki ostanejo na terenu poseke. Mulčerji pa nam prav tako pomagajo pripraviti novo obdelovalno površino. Razlikujemo med različnimi mulčerji: mulčer za motokultivator, mulčer za traktor, gozdarski mulčer, mulčer za travo, mulčer za bager in vrtni mulčer, ki je odlična naprava s pomočjo katere poskrbimo za urejanje okolice. Glede na teren, na katerem bomo mulčenje izvajali, izberemo primeren mulčer. Mulčerji so zanesljivi stroji,ki jih v našem podjetju redno uporabljamo za različne namene, od mletje, drobljena pa vse do rezanja podrasti in drugih organskih ostankov, ki jih nato uporabimo za nanos na različne površine.

Mulčer za motokultivator je idealen za delo na majhnih površinah

Če ste na področju mulčenja še začetnik, potem je za vas idealen mulčer za motokultivator, ki je namenjen predvsem manj zahtevnih uporabnikom. Omenjeni mulčer je idealen za delo na majhnih površinah. Cena mulčerja za motokultivator je bolj ugodna kot cena ostalih, bolj zmogljivih mulčerjev. Če se z mulčenjem srečujete le občasno, je morda bolje razmisliti o tem, da za delo najamete nekoga, ki se na svoje delo spozna. V podjetju Tisa d. o. o. imamo ogromno izkušenj z mulčenjem z mulčerji, zato smo prepričani, da smo pravi naslov za vas. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše mulčerje in ostale stroje, zato lahko mulčenje izvedemo tudi v primeru slabšega dostopa in na velikih strminah. Poleg kakovostno opravljenega dela z mulčerjem za motokultivator ali mulčerjem za traktor pa lahko pri nas tudi kupite mulčer. Naša ponudba rabljenih mulčerjev in ostalih strojev je dostopna na naši spletni strani v rubriki Rabljeni stroji.

Mulčer za motokultivator ali traktor Gozdarski mulcerji za mulčenje

NUDIMO TUDI FREZANJE ŠTOROV

Uporaba gozdarskega mulčerja

Glede na namen dela se odločimo za primeren mulčer. Mulčenje izvajamo na travnikih in v gozdovih, ko moramo pripraviti teren za obdelavo ali počistiti poseko. Zakaj je mulčenje potrebno? S pomočjo gozdarskih mulčerjev lahko pripravimo gozdna tla, da se bodo hitreje obnovila in da se bo gozd lažje in hitreje zarastel. Z gozdarskimi mulčerji opravljamo storitve frezanjagrmovne vegetacije, vejevja in drevesnih panjev. Strojni park obsega mulčer goseničar moči 400 KS ter mulčer gumaš 260 KS. Mulčer za delo v gozdu je idealen za vzpostavitev pašnih ali travniških površin, za mletje grmovne vegetacije do 10 cm prsnega premera, za izravnavo manjših neravnin na terenu, za vzdrževanje tras elektrovodov ali drugih linijskih objektov, drobljenje manjših kamnov ali skal, drobljenje razraščenih panjev do nivoja tal in drobljenje izruvanih panjev.

Mulčerji za delo na domačem vrtu

Mulčerje uporabljamo ne le v gozdu, temveč tudi na domačem vrtu. Za to je primeren mulčer za traktor ali mulčer za travo. Mulčerji so odlična rešitev za mletje vejevja oziroma mletje sečnih ostankov zaradi preprečevanja gradacije podlubnikov. Prav tako pa zelo prav pridejo pri obnovah sadovnjakov in pripravah različnih terenov. S pomočjo mulčerja za traktor ali mulčerja za travo lahko ohranimo tla vlažna in tudi zagotovimo optimalno temperaturo za rast rastlin, ki jih posadimo na določenem terenu. Poleg tega pa lahko z mulčerji tudi odstranimo nadležen plevel, zemlji pa zagotovimo hranilne snovi, ki jih rastline potrebujejo za optimalno rast.

VEČ O CENI MULČERJA

Mulčenje in ostale storitve

V podjetju Tisa d. o. o. bomo poskrbeli, da bodo vaša tla primerno pripravljena za nadaljnje delo. Poleg mulčenja z mulčerji vam ponujamo tudi ostale kakovostne storitve, kot so urejanje vrtov in okolice, sajenje in obrezovanje dreves, frezanje grmovja in štorov, drobljenje kamenja, proizvajamo tudi lesne sekance in drobljence ter nudimo prevzem odpadnega lesa.