Vodni filter: cena oziroma strošek investicije se povrne zelo hitro

Vodni filter je nepogrešljiv vsakodnevni pripomoček za vse, ki ne želite tvegati. Prihranite lahko tudi kar nekaj denarja, če se odločite za lastni vodni filter. Cena ustekleničene vode je namreč zelo visoka, če jo kupujete vsak dan. Kadar je to voda v plastenkah, je seveda treba upoštevati še nepotrebno obremenjevanje okolja. Čiščenje vode doma oziroma lastni vodni filtri za hišo se vam tako splačajo zaradi različnih razlogov.http://www.eko-logika.si/


Razlogi za vodni filter: cena zdravja je previsoka, da bi lahko tvegali


Menite, da vodni filter za vodo pri vas ni zares potreben? Voda, ki priteče iz pipe, vedno vsebuje tudi določene snovi, ki so odveč, včasih pa povzročajo tudi zdravstvene težave. V preteklosti je sicer prevladovalo stališče, da naj bi bila voda brez mineralov neprimerna za naš organizem, vendar je že kar nekaj časa znano, da to ne drži. Filter za vodo tako nikakor ne pomeni nevarnosti za zdravje, ampak povsem nasprotno - za optimalno zdravje je zagotovo nujen vodni filter. Cena zdravja ni nekaj, kar bi bilo mogoče izraziti s številkami, saj gre za predragocen dar, ki ga je bolje čuvati kot loviti. Preventiva, katere del so tudi vodni filtri za hišo, je tako vsekakor smiselna. Vodni filter iz vode odstrani rudninske snovi, ki jih telo ne more absorbirati in so lahko škodljive, saj se nalagajo v ožilju ali v sklepih.

Cena vodnih filtrovFilter za vodo

Vodni filter reši tudi težave s trdo vodo


V določenih primerih je še posebej priporočljivo, da se odločite za filter za vodo. Vodni kamen oziroma pretirana količina tega v vodi je ena takšnih težav, ki jo lahko zelo hitro in učinkovito odpravi kakovosten filter za vodo. Vodni kamen, katerega posledica je trda voda, je lahko v velikih količinah problematičen za zdravje. Vodni filter za pipo je mogoče namestiti hitro in enostavno, in sicer v omarico pod kuhinjsko korito. V Ekologiki vam ponujamo kakovosten vodni filter, cena pa je izjemno dostopna.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje