Drobilnik vej za hitro in enostavno odpravljanje odpadnega lesa

Drobilniki vej so nepogrešljivi pri današnjem obvladovanju in upravljanju lesnega gospodarstva. V našem podjetju že štirideset let zagotavljamo visokokakovostne storitve odpravljanja odpadnega les iz gozdov in terena, pri čemer smo bili dolgo časa edini, sposobni tako velikih projektov. Drobilniki vej v našem podjetju so v skladu z najvišjimi tehnološkimi standardi in zagotavljajo tudi ekološko ravnanje z materiali. V skladu z družinsko tradicijo našega podjetja vedno prisegamo na strokovnost in usmerjenost k stranki. Zato vam tudi omogočamo brezplačen ogled naših prostorov in delovnih površin, kjer se lahko iz prve roke prepričate o naši usposobljenosti in strokovnosti. Za vsako delovno področje vam bomo dodelili strokovnjaka, ki vam bo odgovoril na vsa vprašanja. Če vas zanimajo drobilniki vej in bi radi preizkusili, kako močen in zmogljiv je traktorski drobilec vej, vam ga predstavimo in predočimo vse njegove prednosti. Tako imate z nami vedno konkretno predstavo o naših storitvah, saj ne prodajamo mačka v žaklju. Zavedamo se namreč pomena lesa in gozdnega bogastva Slovenije, ki je ena najbolj gozdnatih držav v Evropi.

Drobilec vej in lesa

Med drobilci lesa pogosto uporabljamo praktičen traktorski drobilec vej

V našem podjetju smo sposobni obvladati velike količine odpadnega lesa na najrazličnejših terenih, za kar uporabljamo traktorski drobilec vej ali druge. Zagotavljamo vam drobljenje raznih vrst odpadkov, tudi komunalnih. Drobimo štore in zemljo ločujemo od zdrobljenega lesa z uporabo presejalnih sit. Naše storitve zajemajo od prevzema odpadnega lesa in njegovega predelovanja z drobilniki vej do obžagovanja drevja na terenu. Smo eni najbolj znanih izvajalcev frezanja grmovja in štorov, izdelujemo pa tudi lesene sekance in pilote. Tako pripravljeni izdelki so popolnoma naravni in reciklirani, zato so okolju izjemno prijazni in blagodejni za naš planet.

Drobljenje kamnov

V podjetju smo preko več deset let izkušenj in trdega dela naše storitve razširili do izjemno prostranega parka, kjer zagotavljamostoritve drobljenja kamnov, plastike, lesa in drugih materialov. Z drobilci lesa obvladujemo drobljenje lesnih ostankov in odpadkov ter njihovo sejanje. Ukvarjamo se tudi s kosovnimi odpadki in komunalnimi odpadki ter drobimo še vzmetnice in oblazinjeno pohištvo, različne vrste plastike, tuje pa nam ni niti drobljenje kamnov. Naš drobilec za sekance pripravi odlične izdelke za nadaljnjo uporabo, povprečna velikost delcev je okoli 150 mm pri enostopenjskem drobljenju in cca 50-80 mm pri dvostopenjskem drobljenju. Sejanje pa lahko omogoči dodatno regulacijo granulacije pri naših drobilnikih vej.

Drobilec za lesene sekance

Naš strojni park je eden največjih v tem delu Evrope in prilagojen najvišjim evropskim in svetovnim standardom. Enako velja tudi za naše storitve in usmerjenost k strankam. Popolnoma razumemo, kako pomemben vir energije in življenja je gozd, zato vam ga pomagamo upravljati s srcem, glavo in rokami. Med našimi viri so tudi evropska sredstva, kar dokazuje našo odprtost in strokovno usposobljenost. Usmerjeni smo v prihodnost in spoštovanje tradicije v naših krajih. Vse naše izdelke in storitve najdete na spletni strani, kjer so na voljo tudi številni posnetki našega dela. Tako se lahko v živo prepričate o naši kakovosti, dodali pa smo tudi kontakte strokovnjakov, odgovornih za posamezna področja. Povabili vas bomo na pogovor, kjer se bomo posvetili vaši situaciji in željam ter vam nato ponudili prilagojeno obravnavo. Z našim drobilnikom vej Hammel 800, Arjes Raptor XL ali Arjes NZ700 vam zagotavljamo odličen rezultat. Oglasite se nam prek telefona, elektronske pošte ali osebno in pridobite ponudbo, prilagojeno vam in vašim pogojem.

NUDIMO TUDI IZDELAVO SEKANCEV