Frezanje zemlje: v uporabi izjemno zmogljiva freza za zemljo

Frezanje zemlje je postopek, ki se izvaja zaradi različnih razlogov. Pogosto je frezanje zemlje namenjeno transformaciji zaraščenih področij v obdelovalne površine. Še posebej zahtevno je frezanje zemlje takrat, kadar je prisotnega veliko kamenja. V takšnih primerih je praktično nujna pomoč strokovnjaka za to delo, ki mu je na voljo tudi ustrezna zemeljska freza oziroma prekopalnik freza za kamenje.

Profesionalno frezanje zemlje poskrbi za prihranek časa in energije

Ročno odstranjevanje kamenja bi bilo v mnogih primerih praktično neizvedljivo, seveda pa bi vam delo vzelo tudi veliko časa in energije. Na zelo skalnatih območjih je tako nujno, da se za frezanje zemlje uporabi primeren prekopalnik/freza, ki poskrbi tudi za drobljenje kamenja. Tako lahko zemeljska freza oziroma drobilnik kamenja, ki ga upravlja usposobljena in izkušena oseba, poskrbi, da bo zemlja bolj homogena, pri drobljenju kamenja pa se izločajo tudi pomembni minerali, ki obogatijo prst in pripomorejo k enakomerni in hitrejši rasti pridelka.

freza za zemljo frezanje zemlje

Kakovostna freza za zemljo je pri zahtevnejših terenih nepogrešljiva

Razmišljate o tem, da bi vam morda prišla prav lastna freza za zemljo? Cena zmogljive freze za zemljo, ki je nujna, kadar gre za frezanje zemlje, kjer je veliko kamenja in drugih ovir, je precej visoka. Če tega dela ne nameravate izvajati pogosto, je bolj smiselno, da se obrnete na profesionalnega ponudnika storitve, ki razpolaga s primernimi mulčerji oziroma frezami. V podjetju Tisa nam je na voljo freza za zemljo Seppi Supersoil z delovno širino 2300 milimetrov, ki lahko drobi kamenje pri hitrosti 1000 obratov na minuto. Delo bo tako opravljeno hitro in učinkovito. Poskrbimo tudi za pravilno podiranje dreves in za to, da bo hlodovina za drva ustrezno obdelana, najamete pa nas lahko tudi za obrezovanje dreves različnih vrst. V naši ponudbi pa vas pogosto čaka tudi rabljena, a skrbno vzdrževana freza za zemljo. S svojim profesionalnim pristopom in dostopnimi cenami skrbimo za optimalno zadovoljstvo strank. Upamo, da se jim kmalu pridružite tudi vi! Za več informacij obiščite našo spletno stran:http://www.tisa.si/