Gozdarstvo, arboristika in distribucija toplote - podjetje Tisa

Tisa d.o.o. je malo podjetje, katerega je leta 1978 ustanovil Milan Šercer za specialna dela na področju gozdarstva. Kasneje se je podjetje razširilo še na druge dejavnosti kot so drobljenje lesa, arboristika, distribucija toplote in električne energije, a glavna dejavnost je ostala gozdarstvo. Nudimo različne gozdarske storitve od poseka in spravila lesa, odkupa in prodaje okroglega lesa, strojnega čiščenja zaraščenih površin in dobavo lesenih pilotov različnih dimenzij ter ostala gospodarska dela. V našem podjetju imamo štiri gozdarske mulčerje, s katerimi opravljamo mletje vejevja in grmovne vegetacije ter drobljenje drevesnih panjev.

Prepustite obrezovanje dreves profesionalcem >>>

Gozdarstvo v podjetju Tisa

Gozdarstvo - strojna sečnja z bagrom in gozdarski mulčerji

Naše podjetje je specializirano za gozdarstvo in gozdarske storitve. Za potrebe v gozdarstvu uporabljamo različne stroje, ki so primerna za različna opravila. Bager za strojno sečnjo lesa za energetske potrebe s kleščami odreže drevo in ga odloži na kup. Gre za učinkovito metodo kadar kleščenje debel ni potrebno zaradi nadaljne predelave in je primerna tudi ob vodnih kanalih oz. pri čiščenju brežin. V strojnem parku imamo tudi štiri gozdarske mulčerje za mletje grmovne vegatcije, vejevja in drobljenja drevesnih panjev. Dva gozdarska mulčerja goseničarja imata moč 350 in 400 KS, mulčerja gumaša pa 260 in 320 KS.

Gozdarske storitve po ugodni ceni

Gozdarske storitvePodjetje Tisa je specializirano za gozdarstvo in gozdarske storitve, v naši ekipi pa je ogromno strokovnjakov, ki vam bodo pomagali z nasveti in idejami. V kolikor potrebujete kakršnekoli storitve povezane z gozdarstvom nas kontaktirajte in prepričani smo, boste izjemno zadovoljni z našimi gozdarskimi storitvami. Nudimo brezplačen ogled terena, ugodne cene gozdarskih storitev z bagri in gozdarskimi mulčerji in kvalitetno opravljeno delo. Gozdarske mulčerje se uporablja za vzpostavitev pašnih ali travniških površin, mletje grmovne vegetacije in izravnava manjših neravnin na terenu. Obiščite nas v Ljubljani in se pridružite našim zadovoljnim strankam. Gozdarstvo in gozdarske storitve so doma v podjetju Tisa.

NUDIMO TUDI ODKUP HLODOVINE