Drobilec za veje je uporabna naprava


Drobilec za veje je koristen v primeru, če imate veliko opravka z obrezovanjem dreves in grmovnic. S pomočjo drobilca za veje lahko nekoristne lesene odpadke zdrobite. Iz tega ostanka kasneje nastane odličen kompost. Lahko si omislite traktorski drobilec vej. V našem podjetju imamo različne vrste drobilcev za veje. Na voljo imamo drobilec za les, drobilec za biomaso in drobilec za sekance. Če vas zanima odkup lesnih sekancev, jih pri nas dobite zelo ugodno. Če denimo nimate traktorskega drobilca vej, lahko za vas opravimo delo z našimi stroji. Delo bo tako opravljeno profesionalno in kvalitetno ter - glede na to, da se trudimo biti čimbolj konkurenčni - tudi ugodno.

Drobilec Tisa d.o.o.drobilec za sekance

PONUJAMO TUDI OBREZOVANJE DREVES


Drobilec za veje je koristna pridobitev


Gozdovi so naše bogastvo, zato je po poseki za seboj potrebno počistiti, saj tako gozd zaščitimo. Odvažanje in sežiganje vej je zelo zamudno in ne nazadnje neekološko opravilo. Dosti bolje je, če veje zdrobimo denimo s traktorskim drobilcem vej. V tem primeru bomo gozdu vrnili del, ki smo ga s sečnjo odvzeli, saj bodo zdrobljene veje služile kot gnojilo, torej hrana preostalim drevesom. Če imate mulčer za mini bager, lahko zmeljete tudi panje in tako za seboj še bolj temeljito pospravite.


Traktorski drobilec vej za izdelovanje komposta


Če imate traktorski drobilec vej, lahko odvečne veje predelate v kvaliteten zeleni kompost. Ko veje predelamo z drobilcem za veje namreč močno pospešimo proces razkrajanja. Ko veje zgnijemo, dobimo uporaben kompost. Drobilec za veje je tako stroj s katerim pridete do odličnega in brezplačnega gnojila. Seveda pa obstajajo tudi drugi namenski drobilci, kot so denimo drobilec za les, drobilec za biomaso ali drobilec za sekance

KONTAKTIRAJTE NAS