Odkup starega lesa različnega izvora

Odkup starega lesa je namenjen predvsem nadaljnji obdelavi lesa. Iz odpadnega lesa lahko izdelamo sekance in drobljence (biomaso), ki so namenjeni ogrevanju prostorov. Seveda je potrebno pri odkupu starega lesa upoštevati določene dejavnike - les lahko vsebuje kovinske dele, ne sme pa vsebovati plastičnih delov. Cene odkupa lesa se skozi leto spreminjajo, odvisne pa so predvsem od povpraševanja po določeni vrsti lesa in od cene, ki so jo končni kupci pripravljeni plačati. V podjetju TISA se ukvarjamo z odkupom lesa vseh vrst in smo na podlagi večletnih izkušenj pravi mojstri na področju prepoznavanja vrste in kakovosti lesa. V kolikor se zanimate za naše storitve vas vabimo k ogledu spletne strani, kjer boste našli vse potrebne informacije. Prav tako nas lahko tudi kontaktirate.


Drobljenci in njihova proizvodnja v treh korakih

Lesne sekance in drobljence pridobimo s postopkom sekanja, drobljena in sejanja. Tako dobim različne kakovosti in granulacije drobljenca. Sprva prvotni les drobimo s primarnim drobilcem, nadaljujemo s sekundarnim drobilcem in končamo s sitom.


Odpadni les – prevzem in odkup

Podjetje Tisa sprejema odpadni les na naslovu Cesta v Prod 84, Ljubljana. Po potrebi in proti  plačilu pa lahko odvoz odpadne lesa naročite tudi na dom. Za odpani les se štejejo postanki pri rušenju objektov kot so lesena ostrešja, lesene obloge, Odpadno stavbno pohištvo kot so lesena okna, vrata, podbolji, veje vseh obžaganih dreves, odpadla žagovina in odpadla lesna embalaža

Cene odkupa lesa se, med letom spreminjajo. Pozimi ko je sezona gretja je seveda cena višja kot v pomladnih in poletnih mesecih. Cena lesa ni odvisna le  od povpraševanja in končne cene, ki jo je pripravljen plačati kupec, temveč tudi od vrste in kakovosti lesa. V podjetju TISA odkupujemo različne vrste lesa, med drugim izvajamo tudi odkup smrekovega lesa. Vas zanimajo naše storitve? V kolikor vas zanima odkup starega lesa nas kontaktirajte s pomočjo kontaktnih podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Z veseljem bomo sodelovali z vami. Kontaktirajte nas tudi če vas zanima odkup lipovega lesa. Dogovorili se bomo glede cene odkupa lesa.

Odkup starega lesa predstavlja le majhen del storitev, ki jih opravljamo v našem podjetju zato vam svetujemo, da preverite celotno ponudbo, ki jo najdete na naši spletni strani. O odkupu starega lesa in ceni odkupa lesa se bomo dogovorili na podlagi vrste in kakovosti lesa. Izvajamo tudi odkup lesa oreha. Veselimo se sodelovanja z vami!