Odkup starega lesa različnega izvora - poznate cene odkupa lesa?

Odkup starega lesa je namenjen predvsem nadaljnji obdelavi lesa. Iz odpadnega lesa lahko izdelamo sekance in drobljence (biomaso), ki so namenjeni ogrevanju prostorov. Seveda je potrebno pri odkupu starega lesa upoštevati določene dejavnike - les lahko vsebuje kovinske dele, ne sme pa vsebovati plastičnih delov. Cene odkupa lesa se skozi leto spreminjajo, odvisne pa so predvsem od povpraševanja po določeni vrsti lesa in od cene, ki so jo končni kupci pripravljeni plačati. V podjetju TISA se ukvarjamo z odkupom lesa vseh vrst in smo na podlagi večletnih izkušenj pravi mojstri na področju prepoznavanja vrste in kakovosti lesa. V kolikor se zanimate za naše storitve vas vabimo k ogledu spletne strani, kjer boste našli vse potrebne informacije. Prav tako nas lahko tudi kontaktirate.

Odkup starega lesa

Pravilen posek dreve, preberite več.


Cene odkupa lesa


Cene odkupa lesa
se, kot smo omenili, med letom spreminjajo. Odvisne niso le od končne cene, ki jo je pripravljen plačati kupec, temveč tudi od vrste in kakovosti lesa. V podjetju TISA odkupujemo različne vrste lesa, med drugim izvajamo tudi odkup smrekovega lesa. Vas zanimajo naše storitve? V kolikor vas zanima odkup starega lesa nas kontaktirajte s pomočjo kontaktnih podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Z veseljem bomo sodelovali z vami. Kontaktirajte nas tudi če vas zanima odkup lipovega lesa. Dogovorili se bomo glede cene odkupa lesa.

DROBLJENJE KAMENJA


Odkup starega lesa in druge storitve


Odkup starega lesa predstavlja le majhen del storitev, ki jih opravljamo v našem podjetju zato vam svetujemo, da preverite celotno ponudbo, ki jo najdete na naši spletni strani. O odkupu starega lesa in ceni odkupa lesa se bomo dogovorili na podlagi vrste in kakovosti lesa. Izvajamo tudi odkup lesa oreha. Veselimo se sodelovanja z vami!

odkup lesa cena

KONTAKTIRJATE NAS