Ugodna cena lesa in poceni hrastov les

odkup lesa

Cena lesa se neprestano spreminja, saj je odvisna predvsem od razmer na trgu oziroma od povpraševanja po določeni vrsti lesa. Največje povpraševanje je seveda pozno jeseni, ko se povpraševanje po lesu zaradi prihajajočih hladnejših temperaturnih razmer in potrebi po ogrevanju bistveno poveča. Cena lesa torej ni stabilna in neprestano niha. Prav tako je cena lesa odvisna tudi od vrste lesa, ki ga kupujemo, saj vse vrste niso enako cenjene, prav tako pa se različne vrste lesa uporabljajo v različne namene. Poceni hrastov les dandanes na tržišču ni težko najti, saj število ponudnikov narašča, vendar pa moramo biti pri nakupu pozorni na samo kvaliteto lesa. V podjetju Tisa vam nudimo hrastov les po izjemno ugodni ceni, ukvarjamo pa se tudi s posekom in spravilom lesa.

Hrastov les in njegove značilnosti

Hrastov les je izjemno cenjen in se pogosto uporablja v namen izdelave pohištva, sodov, v gradbeništvu in pri izdelavi ladij. Hrastov les je izjemno trajen in elastičen, se hitro suši, preprosta pa je tudi njegova obdelava, ki vključuje struženje in rezbarjenje. Ločimo mehko in trdno hrastovino, ki se uporabljata v različne namene, zato se je pred nakupom hrastovega lesa najbolje posvetovati s strokovnjakom. Ker poznamo več vrst hrastov, je pomembna tudi izbira določene vrste hrastovega lesa. V podjetju Tisa vam nudimo tudi izjemno cenjen dobov les, cena lesa pa je izjemno ugodna. Ukvarjamo se tudi s prevozom oziroma transportom lesa.

PREVERITE TUDI SADIKE DREVES

Nudimo tudi zanesljiv transport lesa

Ena od dejavnosti podjetja Tisa je tudi odkup lesa, pri kateri se še posebej potrudimo, da so naše stranke zadovoljne. Odkup ali prodaja lesa se še posebej splača za vse, ki imajo večjo količino dreves, nimajo pa dovolj zmogljive gozdrarske opreme za posek ali zmožnosti za odvoz lesa. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju gozdarskih storitev, zanesljivo organiziramo tudi prevoz lesa. Naši kamioni za transport lesa so zmogljivi in zanesljivi, zato verjamemo, da boste z našim opravljenim delom zelo zadovoljni.

Transport lesa

Cena lesa v podjetju Tisa

Cena lesa ni fiksna, zato je najbolje, da se pred nakupom pozanimate o trenutni ceni lesa. V podjetju Tisa vam nudimo najbolj kvaliteten les, ukvarjamo pa se tudi s predelavo biomase in odkupom lesa na Dolenjskem. Če vas zanima ugodna cena lesa, obiščite naše podjetje. Prijazni prodajalci vam bodo z veseljem predstavili naše dejavnosti, seznanili pa vas bodo tudi s ceno lesa. Preberite več na naši spletni strani ali nas kontaktirajte. Vljudno vabljeni.