Drobilec vej z veliko zmogljivostjo, drobilnik vej za doseganje najboljših rezultatov


Drobilec vejDrobilec vej je izjemno zmogljiv stroj, ki ga uporabljamo za drobljenje vej in listja na manjše delce. Drobilec vej je lahko (odvisno od vrste in modela) namenjen drobljenju manjših ali večjih vej. Naprave nam omogočajo enostavno upravljanje, manjše naprave pa imajo obojestranske ročaje, ki nam omogočajo lažji oprijem in premikanje naprave med delom. Drobilnik vej za domačo uporabo je običajno precej lahek (enostaven za prenos oziroma potiskanje naprave), je na kolesih, pri delu pa je tih, zaradi česar ne motimo sosedov. Prav tako so tovrstni drobilniki vej opremljeni s posodo, v kateri se zbirajo zdrobljene veje in listje. Drobilci lesa so na voljo tudi v podjetju Tisa, v katerem se prav tako ukvarjamo tudi z drobljenjem gradbenih odpadkov.


Drobilnik vej in druge vrste drobilnikov


Drobilnik vej lahko uporabimo za drobljenje vej in listja, obstajajo pa tudi druge vrste drobilnikov, ki nam omogočajo storitve granuliranja lesa, plastike in več vrst odpadkov. Vrtni drobilnik vej je lahko električni ali bencinski, primeren pa je za drobljenje vej različnih debelin, pri čemer je ponovno potrebno omeniti vrsto drobilca vej. Takšne naprave so varne za uporabo, saj je nemogoče, da bi z roko segli do rezil, ki se nahajajo globoko v drobilniku vej. Drobilec vej nam omogoča, da različne rastlinske delce zmeljemo in jih pripravimo na kompostiranje.

PREBERITE VEČ O OKRASNIH RASTLINAH


Drobilec vej v podjetju Tisa


Drobilci lesaDrobilec vej je vsekakor odličen vrtni pripomoček, s pomočjo katerega lahko hitro pospešimo proces razpadanja materialov v našem kompostu. V podjetju Tisa vam bomo z veseljem predstavili drobilec vej in njegov namen, z nami pa se lahko posvetujete tudi o cenah in o primerni napravi za vaš vrt. V podjetju so vam na voljo tudi drobljenci in sekanci, zato vam svetujemo, da si ogledate našo ponudbo, pri čemer ne pozabite na drobilec vej. Veselimo se vašega obiska. Več preberite na naši spletni strani: http://www.tisa.si/biomasa/