Prodaja lesaProdaja lesa in prevoz lesa po ugodni ceni


Prodaja lesa je namenjena predvsem uporabi lesa za različne dejavnosti. Ena izmed možnosti je prodaja lesa podjetju, ki se ukvarja z lesno industrijo, prodamo pa ga lahko tudi uporabnikom, ki potrebujejo les za drva in tramove. Prevoz lesa od nas zahteva uporabo primerne opreme, saj gre za precej zahteven postopek, pri katerem si pogosto ne moremo pomagati z uporabo običajnega traktorja, temveč je zahtevana uporaba bolj robustne in večje naprave. Po sečnji lesa lahko za prevoz lesa poskrbimo sami, prav tako pa lahko izvedbo te aktivnosti prepustimo končnemu kupcu, ki ima za ta namen primerno opremo oziroma naprave. S tovrstno dejavnostjo se že vrsto let ukvarjamo tudi v podjetju Tisa, v katerem vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.


Prevoz lesa s kontejnerji


Sečnja lesaPrevoz lesa nam lahko povzroči precej težav, če se ga ne lotimo z uporabo primerne opreme. Če gre za prevoz lesa na manjših razdaljah in je govora o manjših količinah lesa, lahko prevoz izvedemo s pomočjo traktorja, v primeru večjih količin lesa in daljših prevoznih razdalj pa je primerno uporabiti tovornjake z nakladalnimi napravami, ki so dovolj zmogljivi za prevoz lesa. V podjetju Tisa se ukvarjamo s prodajo lesa in njegovim odkupom, poskrbimo pa tudi za odvoz odpadnega lesa s pomočjo abroll kontejnerjev, ki se uporabljajo za prevoze z vozili, z nadgradnjo za prevoze z abrolli. Prilagojeni so velikosti nosilnosti in materiala, ki ga prevažamo, zaradi česar lahko delo opravimo hitro in kvalitetno. Za informacije o poseku lesa nas lahko kontaktirate.

VEČ O PRAVILNEM PODIRANJU DREVES


Prodaja lesa in predelava biomase


Prodaja lesa je precej povezana s predelavo biomase, saj gre za vse pogosteje uporabljen in ekološko prijazen ter varčen način ogrevanja. Prodaja lesa torej vključuje tudi možnost nakupa sekancev in drobljencev različnih dimenzij. Kvaliteta lesa pri prodaji lesa v podjetju Tisa ni vprašljiva, zato vas vabimo k obisku našega podjetja. Na voljo so tudi lesni ostanki. Preberite več tukaj: http://www.tisa.si/