Pošlji povpraševanje

Gozdarski mulčerji za pripravo terena


Podjetje Tisa vam nudi kakovostne in zanesljivo opravljene storitve z gozdarskimi mulčerji. Tako vam nudimo mulčenje kamenja, trave, štorov in grmovja. Gozdarski mulčerji, ki jih uporabljamo za naše storitve (mulčer goseničar moči 400 KS ter mulčer gumaš 360 KS), so izredno zmogljivi in hitri. Z njimi lahko očistimo tudi najzahtevnejše terene. Med najpogosteje opravljene storitve sodi mulčenje travnikov, pri katerem teren očistimo kamenja, grmovja in ostankov dreves. Če so od sečnje ostale veje na travniku, jih lahko z gozdarskimi mulčerji zdrobimo in s tem preprečimo širjenje podlubnikov, hkrati pa lahko sekance koristno porabimo za zastirke in različna nasutja. Pogosto opravljamo tudi mulčenje grmovja, ki se širi proti cestam, gozdnim cestam, travnikom, električnim daljnovodom in kmetijskim površinam. Z rednim odstranjevanjem preprečujemo zaraščanje in degradacijo površin. Po končani obdelavi z gozdarskim mulčerjem lahko na površinah mirno uporabljate kosilnice, ne da bi se pri tem bali, da boste zadeli v štor, vejo ali skalo.

ŽELITE IMETI UREJEN VRT? VEČ TUKAJ!

Mulčenje kamenja

Podjetje Tisa poseduje frezo Seppi Supersoil, s katerimi lahko zdrobimo manjše kamne in skale vse do globine 30 cm. Zemlja bo po mulčenju kamenja postala bolj homogena in primerna za nadaljnjo obdelavo. Ob mulčenju kamenja se sproščajo minerali, ki so koristni za rast rastlin. Mulčenje kamenja se ne opravlja samo za pripravo pašnih in drugih kmetijskih površin, temveč tudi za urejanje makadamskih poti, ki so jih uničile padavine ali težki tovornjaki. Za posipanje makadamskih cest lahko uporabimo tudi odpadli gradbeni material, ki ga prehodno obdelamo z mulčerjem.

Gozdarski mulčer za mulčenje

drobljenje kamenja

Mulčenje trave

Mulčenje trave zahteva od vseh naštetih opravil najmanj zmogljive stroje. Mulčenje trave poskrbi, da je trava naravno pognojena in vedno zelena. V tleh se bolje zadržuje vlaga in hranilne snovi. Za mulčenje trave ne potrebujemo zmogljivih gozdarskih mulčerjev, saj zadostuje že priročni mulčer za travo. V podjetju Tisa bomo za vas z veseljem opravili storitve mulčenja trave na javnih in zasebnih površinah.

Opravimo tudi posek dreves

Za dodatne informacije o naših storitvah z gozdarskimi mulčerji in drugimi stroji nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte, obiščete lahko pa tudi našo spletno stran www.tisa.si!