Sečnja in spravilo lesa - kvaliteta in ugodna cena v podjetju Tisa

Podjetje Tisa d.o.o., katerega začetki segajo v leto 1978, se ukvarja z gozdarskimi storitvami kot so sečnja in spravilo lesa, dobava lesenih pilotov, odkup in prodaja lesa, obenem pa smo strokovnjaki na področju arbotistike. V našem podjetju opravljamo strojno sečnjo lesa s posebnimi strojnimi bagerji, ki zagotavljajo izjemno kvaliteto sečnje. Po končani sečnji dreves z gozdarskimi mulčerji opravljamo storitve mletja grmovne vegetacije, vejevja in drobljenja drevesnih panjev. V kolikor potrebujete sečnjo dreves nas kontaktirajte in prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni s sečnjo in spravilom lesa v našem podjetju.

Sečnja in spravilo lesa s strojnimi bagerji

Pri sečnji in spravilu lesa uporabljamo kvalitetne strojne bagerje, ki s kleščami odrežejo drevo in ga odložijo na kup. Takšna sečnja dreves je primerna, kadar kleščenje debel ni potrebno, ker gredo debla v predelavo v sekalnik. Strojna sečnja z bagrom in kleščami je izjemno učinkovita kadar gre za sečnjo dreves ob vodnih kanalih ali pa pri čiščenju brežin. Sečnjo in spravilo lesa opravimo kvalitetno in hitro, pri tem pa upoštevamo vso varnost in direktive. V kolikor želite tudi vi sečnjo in spravilo lesa nas kontaktirajte in naši strokovnjaki bodo pred sečnjo in spravilom lesa opravili brezplačen ogled terena.

Sečnja in spravilo lesaSečnja

Sečnja dreves, odkup in prodaja lesa ter mučenje

Poleg sečnje in spravila lesa se v našem podjetju ukvarjamo tudi z odkupom in prodajo okroglega lesa, dobavo lesenih pilotov različnih dimenzij in mulčenjem. Po končani sečnji dreves z gozdarskimi mulčerji zmeljemo grmovno vegetacijo in odvečno vejevje ter pripravimo teren za različne namembnosti. V kolikor potrebujete sečnjo in spravilo lesa nas kontaktirajte in prepričani smo, da boste z našo sečnjo dreves izjemno zadovoljno, saj opravimo delo hitro, učinkovito in natančno. Sečnja in spravilo lesa sta doma v podjetju Tisa. Pridružite se našim zadovoljnim strankam.

UGODEN CENIK SEČNJE IN SPRAVILA LESA