Pošlji povpraševanje

EBTS ograje iz inoxa | Inox balkonske ograje in stopniščne ograje inox

Inox ograje EBTS


Glavna dejavnost podjetja EBTS je izdelava inox ograj. Ograje iz inoxa, izdelane iz kvalitetnega nerjavečega jekla, vam tudi montiramo. Ograje inox so odporne proti koroziji, ki jo povzročajo neugodni vremenski vplivi. Na željo vam izdelamo različne inox ograje - stopniščne ograje inox, dvoriščne ograje in inox balkonske ograje. Ker imamo v podjetju EBTS že dolgoletne izkušnje, izdelava ograj poteka zelo hitro in natančno. Ker so naši projektanti zelo inovativni, nudijo ograje iz inoxa vašemu domu svež in moderen pridih. Odločite se za EBTS in postanite lastnik nove inox ograje. Cena je izredno konkurenčna, kvaliteta pa vrhunska.

EBTS ograje iz inoxa | Izdelava inox ograj po vaših željah

Naše ograje iz inoxa odlikujejo kvaliteta, modernost in ugodne cene. Ograje inox so vam na voljo v mnogih izvedbah. Lahko izbirate med različnimi oblikami cevi - izdelava ograj s kvadratnimi, pravokotnimi ali okroglimi cevmi. Kot polnilo ograje iz inoxa se uporabljajo inox pletenice, les, steklo ali pleksi steklo. Cevi, ki sestavljajo inox ograje, so lahko različno postavljene. Odločite se lahko za vodoravno ali navpično postavitev. Vsem tistim, ki pa jim tradicionalna izdelava inox ograj ne zadošča, lahko postavimo cevi pod kotom oziroma diagonalno. Tu pa se možnosti o konstrukciji ograje iz inoxa še ne končajo. Izredno lepo je, če zgornjo cev inox ograje kombinirate z drugim materialom, na primer z lesom. EBTS - izdelava ograj po meri.

EBTS ograje iz inoxa | Za zaščito pred padcem poskrbijo inox ograje

Ena izmed najpomembnejših lastnosti ograje iz inoxa je prav gotovo zaščita. Tako inox balkonske ograje kot tudi stopniščne ograje inox poskrbijo za varnost in zaščito pred padcem. Če imate doma majhne otroke, so ograje iz inoxa nuja. V podjetju EBTS vedno poskrbimo, da je inox ograja za balkon v skladu z varnostnim določilom. Ta pravi, da morajo biti cevi balkonske ograje inox postavljene vertikalno oziroma da je uporabljeno primerno polnilo, ki zagotavlja ustrezno varnost. EBTS - kvalitetne inox ograje. Cena ugodna.

EBTS ograje iz inoxa | Naj bodo vaše stopniščne ograje inox unikatne

V podjetju EBTS vam izdelamo stopniščne ograje inox po vaših željah in zahtevah. Seveda vam glede na arhitekturne možnosti pri izbiri ograje iz inoxa z veseljem svetujemo. Naša primarna naloga je izdelava ograj, ki jih odlikujeta atraktivnost in kvaliteta. Izdelava inox ograj poteka hitro, saj se zavedamo, da je upoštevanje rokov izdelave in montaže zelo pomembno za ime podjetja. Odločite se za inox ograje - cena je prijazna denarnici, strokovnost zaposlenih v EBTS pa zagotavlja vrhunsko kvaliteto.

EBTS | Ograje iz inoxa, inox balkonske ograje, stopniščne ograje inox, izdelava ograj, izdelava inox ograj, inox ograje cena.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje