Slovenska proizvodnja zaščitne transportne embalaže za elektroniko

V podjetju Chemoplast d.o.o želimo našim strankam ponuditi visokokakovostno zaščitno embalažno opremo, s katero bo transport visokotehnoloških ali večjih industrijskih izdelkov varen. Embalažo popolnoma prilagodimo naročilu večjih ali manjših serij, kar nam omogočajo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje naših zaposlenih.

Kovček za zaščito izdelkov

Transportna embalaža je iz navadne ali antistatične ekspandirane polietilenske pene, prav tako pa izdelujemo več vrst električne, trde in mehke PU pene. Peno izrezujemo glede na mere, ki so potrebne glede na obliko in velikost elektronskih komponent in instrumentov. Izdelujemo tudi embalažne vložke, narejene iz OSB plošč (oriented strand board), ki so primerni za pakiranje v lesene zaboje, kartonaste škatle ali kovčke. Prav tako lahko vložke za transport oblikuje iz antistatične EPE pene. Takšni vložki omogočajo popolno zaščito izdelkov in povsem varen prenos elektronskih in drugih krhkih naprav.OGLED PONUDBE


Po meri narejeni vložki za kovčke

Vložki za zaščito izdelkov

V kolikor iščete embalažne vložke za kovčke ali zaščitne kovčke za vaše izdelke, se obrnite na nas, saj zastopamo priznane proizvajalce kot npr. Hofbauer, Plastron in Explorer Licefa.  Na voljo so različne velikosti in barve kovčkov, narejenih iz aluminija in vrhunske kvalitete. Kovčki omogočajo izredno izrabo notranjega prostora, imajo mnogo možnosti uporabe, vgrajeni ročaji, samostojne zaponke imajo moderen izgled, predvsem pa so kovčki narejeni iz izredno trpežnega materiala.

Podjetje Chemoplast vam bo glede na vaše potrebe izdelalo tudi najrazličnejše vrste antistatičnih in električno prevodnih pen, folije in folije z mehurčki, vrečke ter trdo in mehko poliuretansko peno.


Izdelava antistatičnih materialov po meri 

Glede na visoko povpraševanje po antistatičnih materialov zaradi krhkosti elektronskih izdelkov, vam nudimo izdelavo antistatičnih materialov po meri. Poleg tega lahko po vaših željah za našimi proizvodnimi stroji izdelamo mnoge rešitve iz gume, akrila, plastike, klobučevine in tudi drugih materialov. 


V našem prodajnem programu boste našli raznoliko ponudbo materialov in izdelkov, ki vam bomo pomagale zaščititi vaše blago. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in nas za več informacij tudi kontaktirate.


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Pošlji povpraševanje