Pošlji povpraševanje

Mizarstvo Urbanija Marko s.p.

Naše mizarstvo nudi izdelke po naročilu

Mizarstvo Urbanija Marko sprejema naročila za mizarske izdelke, da le ti ustrezajo vašim potrebam in željam. Prav tako vam naše mizarstvo pomaga pri svetovanju projektov s ciljem, da dosežemo skupno točko. Lahko pa vse skupaj prepustite našim strokovnjakom, da le ti uporabijo svojo domišljijo. Mizarstvo Urbanija vam omogoča, da si pri ogledu spletne strani pogledate naše dosedanje projekte vključno z galerijo slik. Dobili boste možnost, da izveste malo več o izdelkih, ki jih ponuja mizarstvo Urbanija Cerklje. Ne pozabite nas kontaktirati, če želite več informacij o naših predmetih, vključno s cenikom, ki vam bo več povedal o posameznih stroških. V naše mizarstvo Urbanija Marko lahko povabite tudi prijatelje, sorodnike, sodelavce, sosede ali ljudi, ki radi eksperimentirajo in raziskujejo, saj imamo posebej zanje laboratorijsko pohištvo.

Naše mizarstvo se osredotoča zlasti na notranje pohištvo,kot so:

  • kuhinje (moderne, klasične),
  • dnevne sobe,
  • spalnice,
  • otroške sobe,
  • mladinske sobe
  • predsobe
  • stole
  • notranja vrata ( furnirana, lakirana, steklena, drsna )
  • mize idr.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p.

Smo podjetje - mizarstvo Urbanija Marko, ki je pozorno in ponosno na vse svoje projekte. Tukaj ne gre le za del gradnje, ampak tudi za naše ustvarjanje. Mnenja naših strank so nam pomembna, saj jih tudi upoštevamo in si s tem zagotovimo zadovoljstvo. Mizarstvo vam nudi klasične kot tudi trendovske, elegantne, brezčasne dele pohištva. Dovolite, da mizarstvo urbanija v vaš prostor vnese nekaj najnovejših trendov, čistih linij - krivulj, želenih barv in tekstur, ki pa bodo zagotovo usklajene s preostalim pohištvom.

Mizarstvo Urbanija Cerklje

Mizarstvo Urbanija Marko vam nudi pohištvo za dom, pisarniško pohištvo, postforming in postforming usluge ter laboratorijsko pohištvo. Pohištvo za dom je narejeno iz najboljših materialov po naročilu v stilu iz ekskluzivnega butika, kjer mizarstvo Cerklje odlikuje natančna izdelava. Pohištvo za pisarne je popolno prilagojeno sodobnim, tehničnim in oblikovalskim zahtevam s pomočjo trendovske tehnologije. Naše mizarstvo Urbanija nudi tudi posforming. Sem spada izdelovanje pultov v kuhinji, pisarniških miznih plošč, polic, stopnic in pohištvenih vratic. Mizarstvo Cerklje ima v programu tudi laboratorijsko pohištvo, ki je v skladu z izdelavo, saj zajema posebne zahteve naročnikov.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p., povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje