Pošlji povpraševanje

Pohištvo in ostala oprema za dom v podjetju Aniles d.o.o.

Pohištvo in ostala oprema za prijeten in urejen dom

V spletni trgovini podjetja Aniles, si lahko ogledate široko ponudbo pohištva, gospodinjskih aparatov in dodatkov za dom.  Nudijo vam klasične in moderne kuhinje ter kuhinjske komplete, različne stole, mize, klopi za jedilnice, sedežne garniture, od počivalnikov do trosedov in kavčev, regale, stenske police, tv omarice in klubske mizice za v dnevno sobo, vse za ureditev pisarne, predsobe, spalnic in kopalnic ter seveda izbrano opremo za vrt.

Kuhinje

Izbirate lahko med posameznimi kuhinjskimi elementi ali pa jo kupite v kompletu. V ponudbi so tako klasične kuhinje, z dekorativnimi ročaji in profilnimi frontalnimi deli kot moderne kuhinje čistih ravnih oblik in svetlih odtenkov. V kolikor pa imate kuhinjo že doma, pa bi jo radi le povečali ali pa zamenjali si oglejte posamezne kuhinjske elemente. Tu boste našli od predalnikov, omaric, omaric za korito do omar z vgradno pečico, kotnih omar ter pultov.

Klasična kuhinja, ki jo lahko kupite v celoti ali po delihModerna kuhinja v celoti ali po delih

Jedilnice

V podjetju Aniles vam nudimo vse za urejeno jedilnico. Izborate lahko med kuhinjskimi mizami, klopmi, stoli iz lesa, plastike ali kovine. Katere boste izbrali, je seveda odvisno od tega kakšno imate preostalo pohištvo v domu. V kolikor imate v kuhinji t.i. bar pa si lahko ogledate tudi široko ponudbo visokih barskih stolov.

Dnevne sobe

V dnevni sobi ali danes imenovani televizijski sobi absolutno potrebujete ali dobro sedežno garnituro ali dobre počivalnike. Na to kaj boste izbrali bo vplivalo predvšem število družinskih članov. Poled sedežnih, kavčov , foteljev in počivalnikov, pa lahko na spletni trgovini Aniles najdete tudi stenske police iz različnih materialov, regale ter tv omarice in vedno dobrodošle klubske mizice. Nad ponudbo slednjih boste še posebej navdušeni, saj je ponudba zares široka. Za vsakega se najde oblika in design pa naj bodo to mizice iz lesa, plastike, kovine ali v kombinaciji enega in drugega ter stekla.

Sedežna garnitura s premičnim delom za noge in vzglavnikModeren in udoben guglanik v črni, sivi ali beli barvi

Spalnice

V kolikor prenavljate ali opremljate spalnice, si oglejte ponudbo spalnic, maldinskih sob in otroških sob. Poleg vgradnih in predalnikov si oglejte postelje od klasičnih oblik za starejše do bolj zabavnih postelj za najmlajše. Med ponudbo boste seveda odkrili tudi pograde in  podloge za vzmetnice. Podloge so narejene iz lesa, od fiksnih do sestavljivih, nekatere pa nudijo tudi prilagajanje (električno ali ročno) višine vzglavja in vznožja.

Vrt in terasa

Tudi za ureditev vrta in terase boste našli nekaj po svojem okusu. Oglejte si ponudbo ki obsega pohištvo kot so vrtne garniture, ki vključujejo mizico, dvosed in dva stola, in gugalnice, posamezne stole in klopi ali otroške stolčke, da bodo na vrtu z vami uživali tudi otroci.

Gospodinjski aparati

Ni ga doma, ki ne bi poleg pohištva potreboval tudi gospodinjske aparate. Če smo čisto natančni, gre brez njih še težje kot brez preostale opreme. V podjetju Aniles vam nudimo velike in male gospodinjske aparate. Tako lahko izbirate med različnimi znamkami hladilnikov, pečic, štedilnikov, korit kot tudi me kuhinjskimi napami, pomivalnimi stroji, mikrovalovnimi pečicami, paličnimi mešalniki, masažnimi kadmi, mešalniki, vodnimi grelniki in ne nazadnje tudi med sesalci, likalniki in sušilniki za lase.

Štedilnik oziroma indukcijska kuhalna ploščaKuhinjska napa iz vzdržljivega inox materialaGrelnik za vodo za vse neučakane

Kot že rečeno podjetje Aniles d.o.o. predstavlja in prodaja pohištvo različnih slovenskih in tujih proizvajalcev. Najrazličnejše kakovostne in cenovne ravni, akcije in druge ugodnosti pa vam nudijo obilico možnosti, da opremite svoj dom.


Obiščite našo spletno trgovino ali naš salon na Kernovi c. 16 v Ljubljani, lahko pa nas seveda tudi  pokličete ali nam pišite preko spletnega obrazca.

Spletna trgovina

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Izdelki

Pokaži vse >
Otroški pograd
Otroški pograd

Otroški pograd je odlična ideja, kadar želite privarčevati prostor v sobi za ostale stvari. Ponudba...

Več
Fotelji in pocivalniki za dnevno sobo
Fotelji in pocivalniki za dnevno sobo

Fotelji in počivalniki so vse bolj priljubljen dodatek pri notranjem oblikovanju prostorov. Razlog...

Več
Pohištvo za spalnice
Pohištvo za spalnice

Prespimo skoraj tretjino svojega življenja, zato je ustrezno pohištvo za spalnice ključnega pomena....

Več
Pohištvo za kuhinje
Pohištvo za kuhinje

Pravijo, da je kuhinja srce doma, zatorej mora biti temu primerno izbrano tudi pohištvo kuhinje. Zaradi...

Več
Pohištvo za dnevne sobe
Pohištvo za dnevne sobe

Dnevne sobe v mnogih domovih predstavljajo osrednji prostor, kjer družina skupaj preživlja čas ob...

Več
Pohištvo za predsobe
Pohištvo za predsobe

Pohištvo za predsobe naj bo izbrano skrbno, saj je predsoba prvi prostor, v katerega obiskovalci najprej...

Več
Pokaži vse >
Spalnice
Spalnice

Spalnice so tisti del doma, ki si ga vsak zamišlja po svoje, a vsem je skupno, da nam predstavljajo... Več >

Postelje
Postelje

Postelje so kosi pohištva, katerim ob opremljanju stanovanja ali hiše namenimo največ pozornosti.... Več >

Fotelji
Fotelji

Ne boste verjeli, ampak fotelji, masažni počivalniki, sedežne garniture... so pogosto eden... Več >

Pošlji povpraševanje