Turistična kmetija in kmečki turizem pri Filetu

Turistična kmetija in kmečki turizem pri Filetu, lipicanci

V bližini Kozine, v vasi Slope se nahaja turistična kmetija pri Filetu. Turistična kmetija pri Filetu goste privablja z lipicanci, domačo hrano, katero večinoma pridelamo doma, ter z domačimi žganji med katerimi izstopata kraški brinjevec in brkinski slivovec, katera se ponašata z geografskim poreklom. Turistična kmetija pri Filetu vam nudi tudi prenočišča.

Kmečki turizem pri Filetu

Kmečki turizmi so namenjeni temu, da vsem vedoželjnim predstavijo življenje na kmetiji. In prav to vam nudi turistična kmetija pri Filetu. Kmečki turizmi vas povezujejo z naravo, turistična kmetija pri Filetu to počne z domačo zelenjavo, domačim žganjem, ki ima geografsko poreklo in z lipicanci.


Turistična kmetija pri Filetu - lokacija

Turistična kmetija pri Filetu se nahaja v neposredni bližini Kozine, natančneje se kmečki turizem pri Filetu nahaja v brkinski vasi Slope. Kmečki turizem pri Filetu je dostopen po cesti iz Kozine proti Reki. V vasi Tublje zavijemo levo in po treh kilometrih vas pričakuje turistična kmetija pri Filetu. Turistična kmetija pri Filetu ima razgled na morje.


Turistična kmetija pri Filetu vam nudi

Turistična kmetija se ponaša s proizvodi, kateri imajo geografsko poreklo, med katerimi izstopata kraški brinjevec in brkinski slivovec. Postrežejo tudi z doma pridelano zelenjavo in domačo hrano. Kmečki turizem pri Filetu večinoma obiskujejo ljubitelji konj, saj vam poleg vsega kar nudijo ostali kmečki turizmi nudimo tečaj jahanja s pristnimi lipicanci. Turistična kmetija pri Filetu vam nudi tudi sobe - apartmaje, tako se lahko pri Filetu oglasite za vikend izlet ali daljši oddih z razgledom na morje.


Kmečki turizem pri Filetu z lipicanci

Turistična kmetija pri Filetu vam ponuja nekaj kar vam lahko redki kmečki turizmi. Nudimo vam možnost opraviti tečaj jahanja z lipicanci. Lipicanci so tudi glavni razlog, da so ljubitelji konj redni gostje pri Filetu. Z lipicanci organiziramo tečaj jahanja in enodnevne izlete, lahko nabirate tudi zdravilna zelišča iz katerih turistična kmetija pri Filetu izdeluje brinovo olje in eterično olje.
Turistična kmetija pri Filetu vas vabi!

Lipicanci | Turistična kmetija Pri Filetu Turistična kmetija Pri Filetu


Turistična kmetija pri Filetu kmečki turizem, - več:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje