Izdelava ključev Ljubljana – zagotovite si kakovostno storitev

 

V podjetju Clavis – izdelava ključev Ljubljana stremimo k temu, da čim bolj zadovoljimo potrebe svojih strank. Zato jim poleg ponudbe izdelave ključev vseh vrst ponujamo tudi črn-belo in barvno printanje, ključavnice obešanke, kodiranje ključev, lasersko graviranje (Ljubljana), na voljo pa so vam tudi popravilo čevljev, sublimacijski tisk, brušenje rezil in izdelava štampiljk. Ljubljana se lahko že vrsto let pohvali s ponudnikom tovrstnih storitev, ki zagotavlja kakovostne in hitre storitve. Zagotovite si barvno printanje, ključavnice obešanke ali pa ključavnice za motorje in kolesa na enem mestu. Clavis izdelava ključev Ljubljana je pravi naslov za takšne storitve.

 

HITRA IN KAKOVOSTNA IZDELAVA KLJUČEV

 

Izdelava ključev Ljubljana – od običajnih do avtomobilskih ključev

 

Izdelava ključev po meriV podjetju Clavis vam ponujamo raznovrstne storitve (črno-belo in barvno printanje, izdelava štampiljk Ljubljana, graviranje, izdelava obeskov, ključavnice obešanke, sublimacijski tisk, popravilo čevljev, brušenje …), med njimi smo se specializirali tudi za izdelavo vseh vrst ključev. Ker se zavedamo, da lahko na trgu konkuriramo le s kakovostno in pestro ponudbo, se nenehno trudimo, da imamo na razpolago različne vrste ključev – tako rekoč vse modele, ki se pojavljajo na tržišču. Izdelava ključev Ljubljana ni zgolj izdelovalec običajnih ključev, temveč vam lahko izdelamo specialne ključe s prečnim profilom za trezorje in varnostna vrata, ključe s prečnim profilom, avtomobilske ključe … Če določene vrste ključa slučajno nimamo na zalogi, ker je tako redka, jo naročimo in v nekaj dneh vam izdelamo nov ključ.

 

Barvno printanje in ključavnice obešanke

 

V podjetju Clavis (izdelava ključev Ljubljana) imamo med drugim v naši ponudbo tudi črno-belo in barvno printanje na kakovostnih tiskalnikih in fotokopiranje. Bi radi fotokopirali ali natisnili večje količine – oglasite se pri nas in kopije oziroma printe boste dobili, kot bi mignil. Ker se ukvarjamo tudi s ključi in ključavnicami, lahko mimo grede pri nas kupite še ključavnico za kolo in motor ali pa ključavnice obešanke, ki so univerzalne za zaklepanje različnih stvari. Izdelava ključev Ljubljana vam je na voljo v Mercator centru na Vrhniki in trgovskem centru Supernova Rudnik.

 

Več informacij o barvnem printanju na naši spletni strani http://www.clavis.si/fotokopirnice-v-ljubljani.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Clavis d.o.o.
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon-Pet 9-21, Sob 8-21, Ned 9-15
Spletna stran
E-pošta
01 427 50 20
Seznam fraz
Izdelava ključev Ljubljana, barvno printanje, ključavnice obešanke, Izdelava štampiljk Ljubljana, graviranje Ljubljana
ZEMLJEVID