Toplotne črpalke Vesttherm so zelo ekonomičen način ogrevanja

toplotna črpalka za ogrevanjeS toplotnimi črpalkami Vesttherm lahko zmanjšate stroške ogrevanja sanitarne vode tudi do trikrat. Nobenega razloga pa ni, da bi ostali le pri ogrevanju sanitarne vode s toplotno črpalko Vesttherm, saj si lahko omislite toplotno črpalko za ogrevanje celotne hiše, čimer bo vaš prihranek še toliko večji. Podjetje Atlas Trading vam poleg različnih toplotnih črpalk za ogrevanje nudi še vrsto pametnih strojnih inštalacij v hiši, kot so denimo talno in radiatorsko ogrevanje, stensko ogrevanje, prezračevalni sistemi, itd. Cena pametne hiše je lahko z dobrim izvajalcem strojnih inštalacij v hiši nizka. Če sta zasnova in načrtovanje pametna, če so vgrajeni kvalitetni materiali in če je izvedba profesionalna in v skladu s stroko, torej poenostavljeno povedano vrhunska, potem bo cena vaše investicije upravičena in vaš prihranek na dolgi rok zelo velik. Podjetje Atlas Trading bo z vami, če boste tako želeli, od začetka do konca vašega projekta. Za boljšo učinkovitost. Za vaše maksimalno zadovoljstvo. Za velik prihranek.

PREVERITE KAKO DELUJE TOPLOTNA ČRPALKA!

Toplotne črpalke Vesttherm vam privarčujejo veliko denarja

Toplotne črpalkeVesttherm so eden najbolj gospodarnih načinov ogrevanja in hlajenja. Toplotne črpalkeVesttherm so res varčne: ne le zato, ker so toplotne črpalke za ogrevanje že tako ali tako stroškovno učinkovite, ampak tudi zato ker veliko prihranijo tudi pri porabi električne energije, ki je pogoj za delovanje vsake toplotne črpalke za ogrevanje. To dosežejo z rotacijskim kompresorjem z višjim grelnim številom in z višjo grelno močjo ter z elektronskim ekspanzijskim ventilom. Učinkovito jih je mogoče kombinirati tudi s talnim in radiatorskim ogrevanjem.

toplotne črpalke v hišistrojne inštalacije v hiši

UGODNA CENA TOPLOTNE ČRPALKE TUKAJ!


Toplotne črpalke za ogrevanje bodo v prihodnosti prevladale

Toplotne črpalkeVesttherm in druge so strojne inštalacije v hiši, ki bodo v prihodnosti zagotovo prevladale. Te strojne inštalacije v hiši so v skladu s trajnostnim razvojem, katerega pomen vse bolj poudarjamo. Trajnostni razvoj bo v prihodnosti zagotovo zakonsko zapovedan in s tem tipom strojnih inštalacij v hiši mu lahko sledite že zdaj. Cena pametne hiše ni nizka le za naše okolje, ampak lahko tudi za pametnega investitorja.

 
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Video

Pošlji povpraševanje