Pošlji povpraševanje

Karcher servis in uradno zastopstvo

Karcher servis, trgovina, avtopralnica

Gitas Kranj d. o. o. je uradni Karcher uvoznik in serviser. Med ponudbo je tudi ročna avtopralnica. Na voljo je samopostrežna avtopralnica, avtomatska pralnica osebnih in tovornih vozil ter mobilna pralnica. Prav tako najdete v naši pestri ponudbi tudi električni agregat in visokotlačni čistilniki. Karcher servis je kakovosten, saj je podjetje Gitas Kranj d. o. o. med najbolj uspešnimi prodajalci in serviserji tehnike Karcher v Sloveniji. Karcher Kranj je uspešno družinsko podjetje, ki svojim strankam nudi raznolike in kakovostne storitve. Karcher servis je strankam zelo prijazen in izpolni zahteve vsakega kupca.

Industrijski sesalnik

Karcher Kranj - prodaja, montaža in servisiranje čistilne tehnike

Podjetje Gitas Kranj d. o. o. se ukvarja s prodajo, montažo in servisiranjem čistilne tehnike. Karcher servis ima v svoji ponudbi nemalo storitev za svoje kupce. Te so visokotlačni čistilniki, komunalni multi-funkcijski stroji, električni agregat, čiščenje sončnih elektrarn, ročna avtopralnica, mobilna avtopralnica, električni grelnik, čistilne naprave odpadnih voda, pranje koles, ponudba rabljenih strojev itd. Karcher Kranj torej nudi ogromno storitev tako za vaša osebna kot tovorna vozila. Zagotovo lahko rečemo, da gre pri nas za kvalitetne storive, sam smo Gitas Kranj d. o. o. leta 1992 postali uradni zastopnik podjetja Karcher za Slovenijo. Upamo, da bomo pridobili vaše zaupanje, zato pridite v Kranj in si oglejte ter preizkusite našo ponudbo.

Ročna avtopralnica, visokotlačni čistilniki, električni agregat in še in šeRočna avtopralnica

Lahko rečemo, da pri Gitas Kranj d. o. o. najdete vse stvari na enem mestu. Karcher servis ima namreč kakovostno in bogato ponudbo. Naša ročna avtopralnica Karcher je moderna in redno vzdrževana. Opremljena je s samopostrežnim sesalnikom, aparatom za čiščenje avtomobilskih predpražnikov ter umivalnikom, tak da boste lahko očistili vaše vozilo po vaših željah. Na voljo je samopostrežna avtopralnica, avtomatska avtopralnica tako za osebna kot tovorna vozila, ročna avtopralnica, mobilna pralnica itd. Na naši spletni strani si lahko ogledate našo celostno ponudbo, med katero je tudi električni agregat. Imamo več vrst agregatov in sicer na bencinski motor, diesel motor, kardanski pogon, bencinske električne agregate z AVR - Avtomatsko regulacijo napetosti moči, v ponudbi pa so tudi varilni agregati.

Če pa vas morda zanimajo visokotlačni čistilniki, jih prav tako najdete med našo ponudbo, kjer imamo različne modele, ki si jih lahko ogledate, hkrati pa tudi preberete lastnosti le teh. Karcher Kranj vam torej zagotavlja vse storitve, ki jih potrebuje vaš avtomobil. Hkrati pa Karcher servis prisega na kvaliteto, kar zatrjujejo tudi naše zadovoljne stranke.


Gitas Kranj d. o. o. | Karcher akcija.
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje