Fitnes programi za različne ciljne skupine v fitnesu Olimpus v Žalcu ter trgovina z novo in rabljeno fitnes opremo Olimpus shop

Fitnes center Olimpus

Se že leta trudite izgubiti odvečne kilograme, pa vas le ti nikakor nočejo zapustiti? Ali pa bi zgolj radi storili nekaj dobrega zase? Včlanite se v fitnes Olimpus, saj boste v naši pestri ponudbi gotovo našli nekaj zase. V Olimpus so namreč dnevno izvajani različni programi, od skupinskih vadb do vadb z individualnim pristopom. Med drugim organiziramo osebno trenerstvo, v okviru katerega vas pod svoje okrilje vzame osebni fitnes trener, ki vam, v kolikor vas zanima hujšanje s fitnesom, predloži poseben jedilnik. V fitnesu se kot posebni programi redno izvajajo tudi masaže, zlasti navadna masaža in športna masaža. V kolikor vas karkoli od naštetega zanima, se zglasite pri nas in skupaj bomo za vas poiskali idealno rešitev. Kupite lahko tudi vrhunska fitnes oblačila v naši trgovini Olimpus shop!

Oglejte si našo ponudbo masaž

Osebni fitnes trener in fitnes jedilnik sta zagotovilo za uspešno hujšanje s fitnesom

Med našimi Olimpus fitnes programi je tudi program, po katerem je vse več povpraševanja - gre namreč za hujšanje s fitnesom, pri čemer je zajet tudi t.i. fitnes jedilnik. V kolikor se odločite za takšno hujšanje, torej za hujšanje s fitnesom, smo resnično pravi naslov za vas. Osebni trener bo imel z vami individualno vadbo, predpisali pa vam bomo tudi posebne fitnes vaje in jedilnik. Vaš jedilnik bo sestavljen v skladu z navodili strokovnjakov, ki se ukvarjajo s hujšanjem, zato smo prepričani, da je vaš uspeh zagotovljen!

Osebno trenerstvo v fitnesu Olimpus izvajamo v treh stopnjah

Osebni fitnes trenerČe ste eden izmed tistih, ki želijo kar najhitreje preoblikovati svoje telo, je med našimi Olimpus programi osebno trenerstvo kot nalašč za vas, saj vam vaš osebni fitnes trener individualno svetuje, pripravi vam posebne fitnes vaje in posebni jedilnik - t.i. fitnes jedilnik ter vas preko testiranj in meritev spremlja in vodi do zadanih rezultatov. Osebno trenerstvo je torej vadba z individualnim pristopom in obsega različne zvrsti in tehnike vadbe. Osebno trenerstvo je razdeljeno na tri stopnje, in sicer 1. stopnja - skupinska vadba 4 - 5 vadečih v fitnesu, ki jo nadzira osebni trener, 2. stopnja - skupinska vadba 1 - 2 vadeča v fitnesu, ki jo nadzira osebni trener in 3. stopnja - osebno trenerstvo na domu, ki ga nadzira vaš osebni trener. Verjemite, tudi če v vašem planu ni hujšanje s fitnesom, boste na ta način zagotovo izgubili kak kilogram, zlasti če boste poleg vadbe dosledno upoštevali vaš predpisan jedilnik.

Masaža in športna masaža za sprostitev in dobro počutjeMasaža

Med številnimi programi cenjenim strankam nudimo tudi številne masaže. Masaža, ki pomeni masiranje posameznih mišic ali celotnega telesa, vas bo definitivno sprostila in bo pripomogla k ohranjanju vašega zdravja, poleg tega pa bo kakršna koli masaža pospešila prekrvavitev vašega telesa. Vsaka masaža, naj bo to navadna ali športna masaža, je izvedena s strani vrhunsko usposobljenih maserk in maserjev. Športna masaža je kot posebna masaža primerna le za telesno zelo aktivne, saj gre za izredno intenzivno masiranje, ki pospešuje obnavljanje vašega tkiva. Športna masaža torej ni za vsakogar! Ostale masaže med našimi programi so še klasična ročna masaža, refleksna masaža stopal, masaža obraza in dekolteja, masaža Olimpus in masaža v dvoje. Pustite se razvajati v fitnesu Olimpus, saj so vam vsi naši fitnes programi na voljo po dostopnih, ugodnih cenah. Veselimo se vašega obiska!

SAVNA APARTMA

Savna apartma v Fitnes & wellness centru Olimpus zajema prostor s finsko savno, z infrardečo savno in masažno kadjo, ki s svojo toplo vodo in vodnimi curki izboljša prekrvavitev, znižuje krvni pritisk, izboljša prožnost kože, sprosti mišice in krepi imunski sistem. Zaradi sproščanja endrofinov (hormonov sreče) vam lajša bolečine, vas sprošča in zagotavlja dobro razpoloženje. V savna apartmaju sta tudi postelja in mizica s stoloma za sprostitev.


Nudimo naslednje najeme savna apartmaja (za 2 uri - 2 osebi):
- ROMANTIČNI NAJEM SAVNE ZA DVA (priložimo čaj, sadni krožnik, vodo);
- ČOKOLADNE SANJE (priložimo čokoladni fondi z bananami, vodo);
- VIP NAJEM (priložimo penino, sadni prigrizek, vodo):
- OLIMPUS NAJEM:
Najem finske savne, infrardeče savne in masažne kadi za dve osebi dve uri + 1x obisk fitnesa ali skupinskih vadb + 2x klasična masaža 50 min v dvoje + sadni krožnik.

SOLARIJ, SPRAYTAN sitem za samoporjavitev

V Olimpusu v Žalcu poskrbimo tudi za hitro porjavitev s pomočjo solarija ali spraytana.
SPRAYTAN sistem za samoporjavitev: Barva se nanaša s pomočjo razpršilke pod pritiskom. VAREN NAČIN PORJAVITVE V SAMO 30 MINUTAH!

Več o spraytanu na spletni strani Olimpus

Olimpus | Programi in jedilnik - več:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje