Aluminijasta okna in vrata - kakšne so njihove prednosti

Aluminijasta okna in vrata so lepega videza, varna in zanesljiva. Omogočajo tudi vgradnjo v zelo velike odprtine. Moderna alu okna in vrata so energetsko učinkovita, odlična za novogradnje in za zamenjavo starih, dotrajanih zasteklitev. Bogati program steklarstva Seliškar ponuja najrazličnejše projekte, od klasičnih alu oken, do predelnih sten, nadstreškov, zimskih vrtov, alu vetrolovov in garažnih vrat. Z nami hitro in ugodno pridete do končnega izdelka. Obiščemo vas na lokaciji, vam svetujemo, izdelamo idejni načrt, pomagamo pri dokumentaciji in sami uredimo kakovostno montažo.

montaža alu oken

Dobre lastnosti aluminijastih oken in vrat

Alu okna in vrata so odporna proti UV žarkom, kar je seveda obvezno pri zasteklitvi, da smo v prostoru varni. Nadalje so tudi vodoodporna, kar pomeni, da so zanesljiva pri različnih vremenskih pogojih. Odlikuje jih trdnost in trajnost, nanje lahko dolgoročno računate, zato so odlična naložba. Še ena prednost aluminijastih oken in vrat pa je enostavno čiščenje in vzdrževanje.

Poleg klasičnih oken ponujamo tudi sodobna električna dvižna okna. Omogočajo zasteklitev balkonov in teras brez motečih stekel. Tako lahko v polnosti uživate v odprtosti prostora, zelo pa so priročna tudi za ureditev zimskih vrtov, ki bodo tako še bolj funkcionalni.

Kakovostni alu profili

Naši alu profili za okna in vrata so vrhunske kakovosti. Izdelki so narejeni iz hladnega profila R40 in termičnega profila 72,82. Skupaj omogočata zelo dobro toplotno in zvočno izolacijo (k=1,1), kar je ključno za prijetno bivanje. Vidna širina sredinskega alu profila za okna je samo 36,5 milimetrov, višina kril pa do 3000 milimetrov. Za aluminijasta okna in vrata lahko izberete katerikoli barvni odtenek po RAL lestvici in jih tako popolnoma prilagodite ostali arhitekturi in pohištvu. Možna je seveda tudi imitacija lesa ter metalizirane in eloksirane barve. Na voljo je več kombinacij za odpiranje oken in vrat: klasično, kombinirano, drsno, harmonik in avtomatsko. Po vaših željah vam uredimo privatne in poslovne prostore.

profili za okna

Zelo praktična drsna vrata

V naši ponudbi so sodobni profili za alu drsna vrata, ki prihranijo veliko prostora. So elegantno vgrajena in zelo preprosta za odpiranje, tudi če so velika. Odlikuje jih tudi zelo konkurenčna cena. V sodobnih objektih so se že zelo uveljavila in na mnogih mestih nadomestila klasična krilna vrata. Če tudi vi iščete dober alu profil za drsna vrata, smo zagotovo pravi naslov, sicer pa z nami delite tudi vse ostale želje za različna aluminijasta okna in vrata v vašem stanovanju, hiši ali poslovnih prostorih.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Pošlji povpraševanje