Kovinski izdelki

Izdelava strojev

V podjetju FA Kovinski izdelki se že od svojih začetkov ukvarjamo z vsem, kar je povezano s kovino: kovinski izdelki, izdelava strojev, kovinskih konstrukcij, obdelava pločevine ... Ves čas stremimo k temu, da so vsi naši izdelki kakovostni in narejeni po meri naših strank. S tem zagotavljamo, da so stranke z našim delom in izdelki zadovoljne, zato se k nam ponovno vračajo. To je za podjetje tudi največji uspeh - zadovoljne stranke, ki se vračajo in širijo dober glas. Ravno zato nam je tudi uspelo, da kot relativno mlado podjetje tudi v času krize uspešno poslujemo in naši kovinski izdelki ohranjajo ustrezno kakovost.

Unikatni STROJI PO NAROČILU - reference

Izdelava kovinskih konstrukcij in strojev

Kovine so kot surovina primerne za mnoge izdelke, saj so po svojih fizikalnih lastnostih raztegljive in kovne, večinoma so izjemno trdne in imajo visoko tališče. Ravno zaradi teh lastnosti so kovinski izdelki primerni za uporabo v različnih panogah. V podjetju FA Kovinski izdelki vam ponujamo pestro paleto izdelkov, izdelujemo pa tudi stroje za različne namene (na primer stroj za sekance) in razne kovinske konstrukcije, na primer nadstreške, stopnišča, ograje. Ker gre za večje projekte, je seveda potreben temeljit in podroben pogovor o vaših željah in natančna izdelava dokumentacije. Pokličite nas in še natančneje vam bomo predstavili našo dejavnost.

OGLEJTE SI SEKALNIK ZA IZDELAVO SEKANCEV

Kovinski izdelki in obdelava pločevineKovinski krivilni stroj

Zelo veliko povpraševanje je tudi po kovinskih izdelkih oziroma po izdelkih iz pločevine. Izdelamo vam lahko posamezne kovinske izdelke za nadaljno vgradnjo v razne konstrukcije in stroje, kot tudi končne izdelke. V ponudbi našega podjetja je med drugim tudi obdelava pločevine (NC razrez pločevine, CNC krivljenje pločevine), varjenje (MIG, MAG, TIG), struženje, rezkanje ...


Naša prednost je predvsem v tem, da se kot manjše podjetje resnično posvetimo posamezni stranki in njenim željam, stkemo vezi na osebni ravni in se vedno skušamo popolnoma približati tistemu, kar stranka pričakuje.

FA Kovinski izdelki | Izdelava strojev, izdelava kovinskih konstrukcij, obdelava pločevine - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje